קומקווט פיקנטי-מתוק
קומקווט חריף-מתוק עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתאים ל-60 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 20 קלוריות. אם יש לכם אבקת צ'ילי, אבקת חלבונים ביצה, מים חמיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. נסו תפוזונים כבושים, חזיר מתוק ומתובל וכרוב נאפה מוקפץ עם אטריות מתובלות, ו אוטיס Spunkmeyer מתובל מאפינס לחם תירס-חריף ומתוק, הם לא יכולים להיות לנצח (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד סוכר ואבקת צ ' ילי.
לטאטא חלבונים ביצה עם מים עד מומס. עבודה עם 1 קומקווט בכל פעם, לטבול צד 1 בלבנים, לתת לטפטף עודף, ואז לטבול בתערובת סוכר.
העברה למתלה לייבוש, צד מצופה למעלה.
* 1/4 כוס פסטור חלבוני ביצה נוזליים ניתן להחליף לתערובת של אלה אבקה ומים.* קומקווט מעיל 3 ימים קדימה ולשמור, בין שכבות של נייר שעווה, במיכל אטום בטמפרטורת החדר.