קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

קומקום קציר ללא גלוטן

קומקום קציר ללא גלוטן
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו תערובת רוטב, תפוחי אדמה, מלאי ירקות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. נסו קציר ללא גלוטן דלעת תבלינים ברים, רוטב אלף האיים (ללא גלוטן, תירס, ללא חלב, ללא סויה, ללא אגוז, ללא מסטיק ללא סוכר מזוקק), ו ללא גלוטן אגוז טבעוני בראוניז שיבולת שועל (טבעוני, ללא גלוטן, ללא דגנים, ללא קמח, ללא חלב, ללא סוכר מזוקק) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת גדולה. לקלף ולקצוץ את הבצל ומטגנים בשמן על חום בינוני עד שהוא מתחיל צבע.משאיר כמה שיותר שמן במחבת, להסיר את הבצל ולשים אותם לתוך צלחת תבשיל בתנור הוכחה גדולה.קוביות הבשר לתוך 2cm (1/2 עד 1 אינץ') קוביות ומטגנים אותו בשמן השמאלי עד השחמה היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים כוס מלאה של המניה למחבת ומערבבים אותה כדי לאסוף את כל מיצי הבשר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
יוצקים את התוכן של המחבת, ואת כל המניה הנותרים לתוך צלחת התבשיל עם הבצל.מבשלים בתנור שחומם מראש (או משתמשים בבישול איטי על הגדרה בינונית) במשך 1 שעה.לקלף לקצוץ את תפוחי האדמה ו לפת / שוודי ומערבבים אותם לתוך התבשיל.תשאיר את זה להמשיך לבשל עוד 30 דקות.לקלף ולפרוס את הגזר ולהוסיף אלה לנזיד יחד עם שעועית מנוקזת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפתלפת
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מערבבים את אבקת הרוטב עם קצת מים קרים ומערבבים את זה אחרון.החזירו את התבשיל לתנור לעוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מגישים חם עם לחם ללא גלוטן או פארל תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות