קונגה ליים חזיר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו חזיר קונגה ליים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 216 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו קליפת לימון, מנגו, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בקליפת הסיד אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת אוכל מלאך ליים עם זיגוג ליים ופיסטוקים כמו קינוח. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: חזיר ליים עם פלפלים, פילה חזיר עם סויה, ג'ינג'ר וליים, ו פילה חזיר ליים ג'ינג'ר.
הוראות
מפזרים 3/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל על צלי. במחבת גדולה, חזיר חום בשמן מכל הצדדים.
מעבירים בשר ל -3 או 4 קראט. סיר איטי.
באותה מחבת הקפיצו בצל עד שהוא רך.
מוסיפים שום; מבשלים 1 דקה יותר.
מוסיפים מים, פלפלי צ ' יפוטלה ומולסה, תוך ערבוב לשחרור חתיכות שחומות מהתבנית.
יוצקים מעל חזיר. מכסים ומבשלים גבוה במשך 4-5 שעות או עד שהבשר רך.
הסר צלי; מגניב מעט. שומן רזה ממיצי בישול. לגרוס חזיר עם שני מזלגות ולחזור לבישול איטי; חום דרך. בקערה גדולה שלבו את תערובת הקולסלאו, המנגו, מיץ הליים, קליפת הליים ושאר המלח והפלפל.
מניחים חצאי מאפינס חתוכים כלפי מטה על תבנית אפייה לא משומנת. לצלות 4 ב. מהחום במשך 2-3 דקות או עד קלוי קל.
מגישים חזיר עם מאפינס; למעלה עם סלט.