קוניאק ריזוטו של בן
קוניאק ריזוטו של בן נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 607 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמנת כבדה, שמן זית, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו עוף מתובל עם ריזוטו, פטריות בר קוניאק שמנת, ורמפות מחבת צרוב, חרדל קוניאק, ו גזר עם קוניאק (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הפטריות וקמח עד חום זהוב, כ 5 דקות.
מוסיפים קוניאק, מביאים לרתיחה, ומפחיתים את הנוזל בחצי, 3 עד 4 דקות. מנמיכים את החום בינוני, להוסיף קרם ומבשלים 5 דקות.
הסר את המחבת מן החום ולהניח בצד. להביא את המניה לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני.
בינתיים, לחמם את הנותרים 2 כפות חמאה עם השמן בסיר בינוני עמוק, כבד על חום בינוני.
מוסיפים שאלוט ומבשלים עד רך, על 2 דקות.
מוסיפים את האורז ומערבבים מעיל עם חמאה ושמן.
מוסיפים מלאי מבעבע, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עם כף עץ. המתן עד הנוזל נספג כמעט לחלוטין לפני הוספת יותר. תהליך זה ייקח בערך 20 דקות. האורז צריך להיות רק מבושל מעט לעיס.
מערבבים בתערובת פטריות וגבינה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל ומגישים מעוטרים בפטרוזיליה.