קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות47
מגזין

קונכיות אפויות

קונכיות אפויות
פגזים אפויים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 678 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פסטה פגז, גבינת מוצרלה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון של 84% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: קונכיות אפויות, קונכיות אפויות, ו קונכיות ממולאות אפויות.

הוראות

1
הסר ושמור 1 כוס מי בישול רק לפני ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
2
בינתיים, לחמם סיר בגודל בינוני או מחבת צדדית גבוהה מעל חום בינוני עם שמן זית כתית במיוחד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
סירסיר
3
מוסיפים את הבצלים ואת השום ואת הטחון במשך 3 עד 4 דקות. מערבבים את התרד, מושך אותו לגזרים כפי שאתה מוסיף אותו, ומתבלים עם אגוז מוסקט מגורר טרי ומלח, ופלפל, לפי הטעם. כאשר תערובת התרד הוא התחמם, להעביר אותו למנה קטנה ושמורה. להחזיר את הסיר לחום, להוסיף את החמאה ולתת לו להמיס. מערבבים את העגבניות לשבור אותם עם כף. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, מוסיפים את עלי הבזיליקום ומבשלים כדי לעבות את הרוטב, כ -7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בזיליקום טריבזיליקום טרי
עגבנייהעגבנייה
תרדתרד
חמאהחמאה
שוםשום
מוסקטמוסקט
בצלבצל
פלפלפלפל
רוטברוטב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מסננים את הפסטה ומחזירים אותה לסיר החם. כדי פסטה, להוסיף את התרד, מי בישול פסטה שמורות, גבינת ריקוטה, וחצי של Parmigiano-רג ' יאנו. התאם את המלח והפלפל, כדי לטעום, ולהעביר אותו לתבנית אפייה. למעלה תערובת הפסטה עם רוטב עגבניות, מוצרלה, ופרמג ' יאנו שנותר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
מוצרלהמוצרלה
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
תרדתרד
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
סירסיר
6
אופים עד הגבינות נמסות תוסס, 6 עד 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר את הפגזים מהתנור ומגיש.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור