קונכיות הים של קווין
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם חמאה, חצי שמנת, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: קווין הוא אלו גובי, הבשר המשומר הטוב ביותר של קווין, ו מרק הדלעת של קווין מהגרנד קניון.
הוראות
ממלאים סיר במים, מביאים לרתיחה, ומפחיתים את החום לרתיחה. מבשלים את השרימפס במים רותחים עד שהם הופכים ורודים ואטומים, 3 עד 4 דקות.
מסננים את השרימפס, וחותכים לחצי; מערבבים את השרימפס, שמנת חמוצה, וגבינה שוויצרית בקערה.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x12 אינץ'.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את קליפות הפסטה, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 13 דקות. בעדינות להסיר את הפגזים עם כפית מחוררת. דברים 18 פגזים עם כ 1 1/2 כף של תערובת שרימפס, למקם אותם בתבנית אפייה מוכנה, ואז לכסות כל פגז ממולא עם פגז אחר כדי לצרף את המילוי.
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית. מבשלים ומערבבים את הפטריות ואת הבצל הירוק עד שהפטריות לוותר על המיץ שלהם, על 3 דקות. מערבבים בקמח, יין לבן, מלח, פלפל, וחצי שמנת. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה וחלק.
יוצקים את הרוטב על פגזים ממולאים.
מפזרים את החלק העליון עם גבינת פרמזן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה והחל להשחים והרוטב מבעבע, כ -25 דקות.