קונכיות ממולאות טונה
קליפות ממולאות טונה עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 324 קלוריות. גשו לסופר וקנו גזר, קונכיות פסטה ג'מבו, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו קונכיות סלט טונה ממולאות, קונכיות ג'מבו ממולאות בטונה, ו פיקניק ממולא: טונאן וארטישוק ממולאים עגבניות, פלפל אדום, פיטן ואפונה אפונים ממולאים קישואים, אגוז וסוכר חום ממולאים תפוחים מקינטוש (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל ולנקז פגזי פסטה לפי הוראות על החבילה. לשטוף עם מים קרים; לנקז.
בזמן שפסטה מתבשלת, בקערה בינונית, מערבבים את כל מרכיבי הויניגרט רק עד מעורבב. תניח בצד.
בקערה בינונית נוספת, מערבבים מיונז, 2 כפות בזיליקום ו 1/4 כפית מלח. מערבבים טונה, גזר, קישואים ובצל עד מעורב באופן שווה. מלא כל פגז פסטה עם 1 כף מעוגלת תערובת טונה.
קו המגיש מגש עם עלי חסה. לארגן פגזים על חסה.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו מחוז Peju. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה