קונכיות ממולאות עוף ריקוטה
קונכיות ממולאות עוף ריקוטה דורשות כ-55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-2 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-31 גרם חלבון, 47 גרם שומן ובסך הכל 643 קלוריות. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חמאה, גרגירי ציר עוף, גבינת פרמזן ופתיתי פטרוזיליה. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. עם ציון של 35%, המנה הזו גרועה למדי. קונכיות ממולאות ריקוטה, קונכיות ממולאות תרד וריקוטה וקונכיות ממולאות תרד וריקוטה דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה. בינתיים טורפים בקערה קטנה את הריקוטה, גבינת השמנת והחמין עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה עוף וגבינת פרמזן.
ניקוז קליפות; ממלאים בתערובת עוף.
מניחים בתבנית רדודה של 3 כוסות מצופה בספריי בישול.
בסיר קטן מביאים לרתיחה שמנת וחמאה.
טורפים פנימה 3 כפות גבינה ופטרוזיליה. מערבבים עד שהגבינה נמסה.
מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 25 דקות. לגלות; מפזרים את שאר הגבינה.
אופים 5-10 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה והמלית מחוממת.