קונכיות עם נקניק איטלקי ומילוי ריקוטה
פגזים עם נקניק איטלקי ומילוי ריקוטה דורש על 1 שעה ו-21 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 991 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 58 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו ביצים, גבינת מוצרלה, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: קונכיות עם נקניק איטלקי ומילוי ריקוטה, נקניק איטלקי, תרד, גבינת ריקוטה ממולאים פגזים, ו ריקוטה מוארת ממולאת פגזים עם נקניק איטלקי ראגו.
הוראות
במחבת, לבשל נקניק מעל חום בינוני, עד חזיר הוא כבר לא ורוד; לנקז. בתנור הולנדי, לבשל פגזי פסטה על פי הוראות החבילה; לנקז ולשטוף עם מים קרים.
באמצעות מברשת מאפה, צדדים מעיל ותחתית של צלחת אפייה 3 ליטר עם שמן.
יוצקים חצי מרוטב המרינרה לתבנית אפייה. בקערה גדולה, לשלב ביצים, גבינת ריקוטה, 2-1 / 2 כוסות מוצרלה, 1/2 גבינת פרמזן כוס, גבינת רומנו, בזיליקום, פלפל ונקניק מוכן. דברים פגזים עם תערובת בשר; לסדר בתבנית אפייה.
יוצקים רוטב מרינרה הנותרים על פגזים.
מכסים ואופים ב 350 מעלות F במשך 30 דקות. לחשוף; מפזרים עם מוצרלה הנותרים גבינת פרמזן.
אופים 5 דקות יותר או עד גבינה מותכת.