קושימומחה
מוכן ב1 ש, 21 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

קונכיות עם נקניק איטלקי ומילוי ריקוטה

קונכיות עם נקניק איטלקי ומילוי ריקוטה
פגזים עם נקניק איטלקי ומילוי ריקוטה דורש על 1 שעה ו-21 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 991 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 58 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו ביצים, גבינת מוצרלה, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: קונכיות עם נקניק איטלקי ומילוי ריקוטה, נקניק איטלקי, תרד, גבינת ריקוטה ממולאים פגזים, ו ריקוטה מוארת ממולאת פגזים עם נקניק איטלקי ראגו.

הוראות

1
במחבת, לבשל נקניק מעל חום בינוני, עד חזיר הוא כבר לא ורוד; לנקז. בתנור הולנדי, לבשל פגזי פסטה על פי הוראות החבילה; לנקז ולשטוף עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
באמצעות מברשת מאפה, צדדים מעיל ותחתית של צלחת אפייה 3 ליטר עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
יוצקים חצי מרוטב המרינרה לתבנית אפייה. בקערה גדולה, לשלב ביצים, גבינת ריקוטה, 2-1 / 2 כוסות מוצרלה, 1/2 גבינת פרמזן כוס, גבינת רומנו, בזיליקום, פלפל ונקניק מוכן. דברים פגזים עם תערובת בשר; לסדר בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
ופלפל כתוםופלפל כתום
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
יוצקים רוטב מרינרה הנותרים על פגזים.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
5
מכסים ואופים ב 350 מעלות F במשך 30 דקות. לחשוף; מפזרים עם מוצרלה הנותרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
אופים 5 דקות יותר או עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
8
לשרת.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.