קושימומחה
מוכן ב1 ש, 21 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

קונכיות עם נקניק איטלקי ומילוי ריקוטה

קונכיות עם נקניק איטלקי ומילוי ריקוטה
פגזים עם נקניק איטלקי ומילוי ריקוטה דורש על 1 שעה ו-21 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 991 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 58 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו ביצים, גבינת מוצרלה, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: קונכיות עם נקניק איטלקי ומילוי ריקוטה, נקניק איטלקי, תרד, גבינת ריקוטה ממולאים פגזים, ו ריקוטה מוארת ממולאת פגזים עם נקניק איטלקי ראגו.

הוראות

1
במחבת, לבשל נקניק מעל חום בינוני, עד חזיר הוא כבר לא ורוד; לנקז. בתנור הולנדי, לבשל פגזי פסטה על פי הוראות החבילה; לנקז ולשטוף עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
באמצעות מברשת מאפה, צדדים מעיל ותחתית של צלחת אפייה 3 ליטר עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
יוצקים חצי מרוטב המרינרה לתבנית אפייה. בקערה גדולה, לשלב ביצים, גבינת ריקוטה, 2-1 / 2 כוסות מוצרלה, 1/2 גבינת פרמזן כוס, גבינת רומנו, בזיליקום, פלפל ונקניק מוכן. דברים פגזים עם תערובת בשר; לסדר בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
ופלפל כתוםופלפל כתום
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
יוצקים רוטב מרינרה הנותרים על פגזים.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
5
מכסים ואופים ב 350 מעלות F במשך 30 דקות. לחשוף; מפזרים עם מוצרלה הנותרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
אופים 5 דקות יותר או עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
8
לשרת.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.