קונכיות פסטה מחיטה מלאה עם פסטו עגבניות מתובל וירקות חורף
קליפות פסטה מחיטה מלאה עם פסטו עגבניות מתובל וירקות החורף עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 305 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, מים, עגבניות מיובשות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פסטה עם נקניק איטלקי חריף, ברוקולי ראבה ועגבניות מיובשות, ירקות חורף ופסטה פטריות, ו קונכיות לא מרופדות עם דלורית ופסטו עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין פסטו, לשלב מים רותחים ועגבניות מיובשות בקערה; לתת לעמוד 30 דקות או עד רך.
מסננים עגבניות במסננת מעל קערה, שומר נוזל 1/2 כוס.
זרוק עגבניות, שקדים, גבינה, בזיליקום, ושום דרך מצנח מזון עם מעבד מזון על; תהליך עד טחון. שמירה על מעבד על, להוסיף מלח ופלפל אדום. לאט לאט לשפוך 1 1/2 כפות שמן דרך מצנח מזון; תהליך עד היטב מעורבב, גירוד הצדדים.
הוסף שמורות השריית נוזל 1 כף בכל פעם עד התערובת מופיעה חלקה. תניח בצד.
כדי להכין ירקות, חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מבשלים 10 דקות או עד להשחמה קלה, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף chard שוויצרי; מוקפץ 1 דקה או עד העלים הופכים ירוק בהיר.
מוסיפים מים, מלח ופלפל; מכסים ומבשלים 2 דקות.
מערבבים פסטו ופסטה מבושלת חמה בקערה גדולה; לזרוק היטב.
להוסיף תערובת ירקות; לזרוק היטב.