קונכיות פסטה עם חומוס וארוגולה
אם יש לכם ארוגולה, אורגנו, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: קונכיות פסטה עם חומוס, שומר, עגבניות ופרושוטו, קליפות פסטה עם סלט ביצים, סלק וארוגולה, ו קונכיות עם כרובית קלויה, חומוס וריקוטה.
הוראות
בקערה גדולה, להקציף יחד את החומץ, שום, מלח, כמה סדקים של פלפל שחור, טימין, אורגנו, ושמן זית.
תוסיף את החומוס ואת המוצרלה. לזרוק היטב. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים כף מלח ופסטה. מבשלים על פי ההוראות על האריזה עד אל דנטה. כאשר נעשה, לנקז במסננת.
לזרוק את הפסטה בקערה הגדולה עם מוצרלה וחומוס.
מוסיפים קומץ של ארוגולה קומץ פרמזן ומערבבים. המשיכו בתהליך זה עד שכל הארוגולה ורוב הפרמזן יתווספו. הארוגולה תנבול מעט בשל הפסטה החמה. מתבלים לפי הטעם עם יותר מלח ופלפל, במידת הצורך. מחלקים את הפסטה בין ארבע קערות גדולות ומפזרים את שאר הפרמזן המגורדת. פסטה זה חם מאוד, אבל גם עובד בטמפרטורת החדר.