אם יש לכם ארוגולה, אורגנו, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: קונכיות פסטה עם חומוס, שומר, עגבניות ופרושוטו, קליפות פסטה עם סלט ביצים, סלק וארוגולה, ו קונכיות עם כרובית קלויה, חומוס וריקוטה.
הוראות
1
בקערה גדולה, להקציף יחד את החומץ, שום, מלח, כמה סדקים של פלפל שחור, טימין, אורגנו, ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פחיות) מרק עוף דל נתרן
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור תרד טרי (בערך
2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
תוסיף את החומוס ואת המוצרלה. לזרוק היטב. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים כף מלח ופסטה. מבשלים על פי ההוראות על האריזה עד אל דנטה. כאשר נעשה, לנקז במסננת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
לזרוק את הפסטה בקערה הגדולה עם מוצרלה וחומוס.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מוסיפים קומץ של ארוגולה קומץ פרמזן ומערבבים. המשיכו בתהליך זה עד שכל הארוגולה ורוב הפרמזן יתווספו. הארוגולה תנבול מעט בשל הפסטה החמה. מתבלים לפי הטעם עם יותר מלח ופלפל, במידת הצורך. מחלקים את הפסטה בין ארבע קערות גדולות ומפזרים את שאר הפרמזן המגורדת. פסטה זה חם מאוד, אבל גם עובד בטמפרטורת החדר.