קונכיות פסטה עם שרימפס ופירורי לחם Garlicky
קליפות פסטה עם שרימפס ופירורי לחם Garlicky עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 700 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. לכי לחנות וקחי משחת אנשובי, שום, אנדיב מתולתל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. נסו כרוב ניצנים עם פירורי לחם Garlicky, ירכיים עוף: מהיר וקל עם פירורי לחם Garlicky, ו שרימפס קלוי עם פירורי לחם (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בינונית לא דביקה, מחממים את שמן 2 כפות על חום מתון.
מוסיפים את פירורי הלחם, שום, ו 1/8 כפית כל מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, על 5 דקות.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את קליפות פסטה עד כמעט עשה, על 10 דקות.
מוסיפים את השרימפס לסיר ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד ששני השרימפס וקליפות הפסטה נעשים, 2 עד 3 דקות יותר.
בקערת זכוכית או נירוסטה גדולה, לטאטא יחד את מיץ לימון, רסק אנשובי, רוטב ווסטרשייר, ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל.
מוסיף את השמן 1/2 כוס הנותרים לאט, לטאטא.
מוסיפים את הפסטה והשרימפס, את האנדיב המתולתל, ואת 1/3 כוס פרמזן לרוטב ולזרוק.
מגישים את הסלט חם או בטמפרטורת החדר, עם פירורי לחם שום ואת שאר 2 כפות פרמזן.
המלצת יין: יש סיבה לכך שפינוט גריג ' יו כל כך פופולרי: זה הולך טוב עם אוכל רב - טעמים וחזקים כמו זה. בעל גוף מלא, עדיין טרי וטארט, פינו גריג ' יו עובד עם סלטים; תפוח רך שלה הערות אגוז הם foils מושלם עבור שום ופרמזן.