קונפי של ברווז ועגבניות מיובשות על פסטה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 77 גר' של חלבון, 139 גרם של שומן, וסך הכל 2914 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-20 דקות. אם יש לך עלי בזיליקום קרועים, עגבניות משומר, פסטה farfalle, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. נסו קונפי ברווז ועגבניות מיובשות על פסטה, פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, ו יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את 1/4 כפית מלח, פלפל ושום יחד ומצפים את הברווז עם התבלינים משפשף לתוך פני השטח של הברווז. על הכיריים לחמם את השמן או שומן במחבת צלייה עמוקה (אם אתה משתמש בתנור) או בתנור הולנדי גדול (אם אתה תהיה בישול על הטווח). (הערה: אתה תהיה ציד בלתי חוקי הברווז, לא טיגון זה, ולכן, חשוב להימנע מה שהופך את השמן חם מדי.)
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ברווז שלם
שומן חזיר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיפים את הברווז לשמן החם. אם אתה משתמש בתנור לשים את הברווז בתנור שחומם מראש 200 מעלות f במשך כ 6 עד 8 שעות. אם אתה משתמש הכיריים, לבשל את הברווז ב 180 מעלות f מבשלים במשך 6 עד 8 שעות. הברווז חייב להיות מבושל עד שהוא נופל מן העצם.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ברווז שלם
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
הסר את כל בשר הברווז מן העצמות ושומר בשר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
מים כדי לאפשר
4
ממלאים סיר גדול במים, מוסיפים מלח ומרתיחים פסטה עד אל דנטה, מבושל עם ביס, על 10 עד 12 דקות, לנקז ולהניח בצד. בעוד הפסטה רותחת, שום מטגן, בצל ועגבניות מיובשות עד הבצל שקוף, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנת
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את העגבניות הכתושות ומבשלים יחד כ -10 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הצורך.