קונפי של ברווז ועגבניות מיובשות על פסטה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 77 גר' של חלבון, 139 גרם של שומן, וסך הכל 2914 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-20 דקות. אם יש לך עלי בזיליקום קרועים, עגבניות משומר, פסטה farfalle, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. נסו קונפי ברווז ועגבניות מיובשות על פסטה, פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, ו יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את 1/4 כפית מלח, פלפל ושום יחד ומצפים את הברווז עם התבלינים משפשף לתוך פני השטח של הברווז. על הכיריים לחמם את השמן או שומן במחבת צלייה עמוקה (אם אתה משתמש בתנור) או בתנור הולנדי גדול (אם אתה תהיה בישול על הטווח). (הערה: אתה תהיה ציד בלתי חוקי הברווז, לא טיגון זה, ולכן, חשוב להימנע מה שהופך את השמן חם מדי.)
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ברווז שלם
שומן חזיר
(או או רגיל)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
מוסיפים את הברווז לשמן החם. אם אתה משתמש בתנור לשים את הברווז בתנור שחומם מראש 200 מעלות f במשך כ 6 עד 8 שעות. אם אתה משתמש הכיריים, לבשל את הברווז ב 180 מעלות f מבשלים במשך 6 עד 8 שעות. הברווז חייב להיות מבושל עד שהוא נופל מן העצם.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ברווז שלם
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
3
הסר את כל בשר הברווז מן העצמות ושומר בשר עד הצורך.
ממלאים סיר גדול במים, מוסיפים מלח ומרתיחים פסטה עד אל דנטה, מבושל עם ביס, על 10 עד 12 דקות, לנקז ולהניח בצד. בעוד הפסטה רותחת, שום מטגן, בצל ועגבניות מיובשות עד הבצל שקוף, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנת
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
טורטיות קמח טריות, להגשה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
5
מוסיפים את העגבניות הכתושות ומבשלים יחד כ -10 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים