קונפי ברווז קל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קונפי ברווז קל. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה סביב 89 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 1035 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם חזיר, מלח, דגים ופירות ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ברווז קונפי, מהו קונפי ברווז, ו קונפי ברווז.
הוראות
ללטף את רגלי הברווז יבש עם מגבות נייר.
לדקור את העור של הברווז בכל רחבי: למצוא מחט או סכין מחודד מאוד לדקור את העור של הברווז בכל רחבי. דגש על העור המכסה שומן. לעשות את המיטב כדי למנוע פירסינג הבשר עצמו על ידי דקירת העור בזווית על מקל התיפוף ומרכז הירך.
אתה עושה את זה כדי לתת את השומן שנמצא מתחת לעור מקום לחלחל החוצה. אם אתה לא עושה את זה, זה יהיה הרבה יותר קשה לקבל עור פריך.
מלח את רגלי הברווז ולתת לנוח בטמפרטורת החדר: מלח רגלי הברווז שלך טוב, יותר ממה שאתה חושב שאתה צריך, בעצם.
תן להם לנוח בטמפרטורת החדר לפחות 20 דקות ועד שעה. אל תדאג, הם יהיו בסדר.
שים את רגלי הברווז בתבשיל קטן, צד העור למעלה. כמה קטן? אתה רוצה את זה מספיק גדול כדי להחזיק את הרגליים. שים ברק דק של שמן או שומן ברווז נמס על החלק התחתון של התבשיל, ואז למקם את רגלי הברווז קרוב זה לזה אבל לא חופפים.
מחממים אט אט את הברווז בתנור:
שים את התבשיל בתנור וחמם אותו ל 149°( 150°C); אם יש לך תנור דיגיטלי, אתה יכול אפילו לרדת ל285 (140°C). אין לחמם את התנור. אתה רוצה לבשל את הברווז בעדינות ככל האפשר.
ללכת ולצפות בפוטבול, ללכת לקניות, לקרוא ספר או משהו. כמה זמן? לכל ברווז יש רמה שונה של שומן, אז אני לא יכול להגיד לך בדיוק. אבל זה יהיה לפחות 90 דקות, ושעתיים זה יותר טוב. לאחר 90 דקות, לבדוק את הברווז: זה צריך להיות שקוע חלקית בשומן מומס העור צריך להיות מקבל פריך.
הגבר את חום התנור לחום את העור: כאשר העור מתחיל להיראות פריך, הגבר את החום ל-375°F (190°C). תבדוק אחרי 15 דקות. אתה מחפש חום זהוב בהיר. אם פספסת כמה כתמים עם המחט ויש מקומות שבהם העור לא פריך זה בסדר-טוב יותר מאשר עור שרוף במקום אחר.
תן מגניב מסננים את השומן:
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 10-15 דקות לפני האכילה. שמור את השומן המצטבר לבישול ירקות, בשרים אחרים או לשמירה על העור שלך מבריק. אני מסנן את השומן דרך הגבינה, אבל אתה באמת רק צריך לעשות את זה אם אתה שומר את השומן במשך כמה שבועות או חודשים; מתוח, זה ישמור במשך 6 חודשים מכוסה היטב במקרר. עטוף היטב, בשר הברווז עצמו יחזיק מעמד עד 2 שבועות במקרר.
מה לעשות עם רגלי הברווז היפות שלך? למה לאכול אותם. אתה יכול פשוט לכרסם על הרגליים ולתת את השומן העסיסי לטפטף במורד הסנטר שלך, או להרים את העור ולאכול אותו-קשה מחדש פריך אותו מאוחר יותר-ולאחר מכן להפשיט את הבשר מהעצמות ולהשתמש בו בסלט, עם שעועית או אורז, או עם פסטה.