קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

קונפי רגלי ברווז

קונפי רגלי ברווז
Confit רגלי ברווז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1841 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 185 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שומן ברווז שניתנו, עלי מפרץ טורקי, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. וזה לא כל כך מרהיב. נסו קונפי רגלי ברווז, קונפי רגלי הברווז של אן, ו רגלי ברווז מטוגנות ושד ברווז מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשר טחון ומחית 4 שיני שום למשחה עם קמצוץ של מלח כשר. מערבבים יחד להדביק, מלח כשר (1/4 כוס), טימין, quatre épices, שאלוט, ועלי דפנה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים רגלי ברווז וזורקים למעיל, ואז מרינדה, מכוסה ומקורר, לפחות 1 יום עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
3
לנגב את המרינדה עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
לקצץ 1/4 אינץ ' מהחלק העליון של ראש שום, ואז מקל 2 שיני שלמה לתוך הראש. ממיסים שומן ברווז בסיר כבד גדול רחב על אש נמוכה, ואז מבשלים ראש שום ורגלי ברווז, חשוף, מעל חום נמוך עד שומן רושם כ 88°, על 1 שעה. המשך לבשל ברווז, שמירה על טמפרטורה של 190 עד 210 ° F, עד איסוף עץ מחליק בקלות לתוך הירכיים, 2 עד 3 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן שלמהציפורן שלמה
רגל ברווזרגל ברווז
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
להעביר ברווז עם כפית מחוררת לקערה גדולה (שומר שום לשימוש אחר אם תרצה בכך). לאט לשפוך שומן ברווז דרך מסננת בסדר רשת לתוך חרס גדול או קערה עמוקה, משאיר כל נוזל מעונן או מיצי בשר בתחתית הסיר, ואז לשפוך שומן מתוח על רגלי ברווז כדי לכסות על ידי 1 אינץ'. (במידת הצורך, לקצר את עצמות מקל תיפוף 1 עד 2 אינץ ' באמצעות סכין כבד גדול כדי להתאים את הרגליים בחוזקה יותר בקערה.) מגניב לטמפרטורת החדר, על 2 שעות, ואז להירגע, מכוסה, לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
רגל ברווזרגל ברווז
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלםברווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
ממש לפני ההגשה, להסיר ברווז מן השומן (שומן מילואים לשימוש אחר, כגון טיגון), גירוד את רוב השומן, ואז לבשל, צד העור למטה, במחבת nonstick כבדה גדולה מעל חום נמוך, מכוסה, עד העור הוא פריך ברווז מחומם דרך, 15 עד 20 דקות
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1
רגלי ברווז ניתן להתקרר בשומן עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז