קונפי של חזה ברווז וקסולה נקניק
קונפי של חזה ברווז ונקניקיות קאס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 486 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך עגבניות בשלות המשרד, סוכר, בצל, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו קאסולה עם קונפי ברווז, תבשיל ברווז ונקניקיות, ו קסולה של שעועית לבנה, נקניק וברווז (מתכונים דומים).
הוראות
למיין שעועית ולהשליך פסולת. לשטוף שעועית, לנקז, ולשים לתוך מחבת 5-6 ליטר עם 4 ליטרים מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, לכסות, להפחית את החום, ומבשלים במשך 1 שעה.
מסננים שעועית, השלכת נוזל; אם לפצות עד 1 יום קדימה, לכסות ולקרר. שים שעועית בתוך 4 1/2 ליטר או תנור חשמלי איטי גדול יותר.
בינתיים, למשוך ולחתוך את העור מן השדיים ברווז; שומר את העור עבור cracklings (כיסוי צמרמורת עד 1 יום).
מוסיפים 2 כפות מלח והסוכר, ומערבבים; מכסים ומקררים לפחות 30 דקות אבל לא יותר משעה 1. לשטוף את השדיים היטב תחת מים זורמים מגניב; אם לפצות עד 1 יום קדימה, לכסות ולקרר.
חותכים בשר לחתיכות 1/2 אינץ'.
במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, לעתים קרובות מערבבים בייקון עד השחמה פריך, על 5 דקות. זרוק את כל אבל 1 כף טפטוף בייקון.
מוסיפים בצל ושום בייקון; מערבבים לעתים קרובות עד בצל מתחיל חום, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים מרק ויין; מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, מגרדים חתיכות משחימים מתחתית מחבת.
יוצקים תערובת בצל-מרק לתוך בישול איטי עם שעועית.
מוסיפים עגבניות, טימין קצוץ, פלפל, עלה דפנה; לערבב.
מניחים חתיכות ברווז על השעועית.
מכסים ומבשלים עד שעועית וברווז הם מאוד רך לנשוך, 5 עד 6 שעות על נמוך, 4 עד 5 שעות על גבוה. אם יש יותר נוזלי מאשר הרצוי, לחשוף בישול איטי, להפוך חום גבוה, ומבשלים לרכז את התערובת, עד 30 דקות.
מערבבים פרוסות נקניק לתוך קסולה ומבשלים עד חם, 5 עד 10 דקות. קסולה מצקת לתוך קערות, מפזרים באופן שווה עם cracklings ברווז, ומקשטים עם זרזי טימין.
ברווזונים. קוצצים שמורות ברווז העור (ראה הקודם) לחתיכות 1/4 אינץ'. במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, לעתים קרובות מערבבים את העור עד פריך וזהוב, 5 עד 8 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר מגבות לניקוז.
מפזרים מלח. כאשר מגניב, לעטוף אטום; צמרמורת עד 1 יום. עושה 1/3 עד 1/2 כוס.