קוסטה ריקה גוארו חמוץ ומסעי אל הג'ונגל
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? קוסטה ריקה גוארו חמוץ והמסע שלי לג'ונגל יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %78 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 148 גרם חלבון 117 גרם של שומן, וסך הכל 3813 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. סעו לחנות וקנו שמנת כבדה, פילה סלמון קאטה באלסקה, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו אמנון קוסטה ריקני, מרינדה קוסטה ריקה, ו מרינדה קוסטה ריקה (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את תפוחי האדמה: לשפשף את תפוחי האדמה, לקלף אותם אם אתה רוצה (אני לא), ולאחר מכן לחתוך אותם לאורך ללוחות, 3/8 אינץ ' עבה.
חותכים את הלוחות לאורכם לאלות 3/8 אינץ'.
יוצקים את ורמוט לבן לתוך סיר עמוק, 4 ליטר, לא מגיב על חום גבוה ומרתיחים עד הנוזל הוא כמעט התאדה לחלוטין; מוסיפים את הקרם ומרתיחים את הנוזל שוב עד שהוא מופחת בחצי. מערבבים במידת הצורך כדי למנוע ממנו רותחים מעל. בינתיים, לפצל את הנורה שומר בחצי אורך, להסיר את הליבה, לקצץ את הקצה עלים ושמורה לשימוש נוסף. חותכים את הנורה לתוך רבע אינץ פרוסות.
מוסיף את שומר פרוס ושום לקרם מופחת, להביא אותו בחזרה לרתיחה; לכבות את החום ולהניח בצד.תן לתפוחי האדמה את המטגן הראשון שלהם: מחממים את השמן בטיגון עמוק (או גבוה, סיר צדדי עמוק) עד 325 מעלות. קו מחבת גיליון עם מגבות נייר לספוג את השמן מתפוחי האדמה המבושלים.
יוצקים את תפוחי האדמה מהמים שלהם קערה מלאה לתוך מסננת ואז ללטף אותם יבש לחלוטין עם מגבות נייר. מטגנים את תפוחי האדמה בכמה קבוצות כדי למנוע צפיפות השמן, ערבוב אותם להפיץ באופן שווה בשמן עד שהם רק מתחילים להפוך זהב, על 4 עד 5 דקות. הזז את תפוחי האדמה מבושלים par למחבת גיליון מרופדת מגבת נייר ולתת להם לבוא לטמפרטורת החדר, לפחות 10 דקות ועד שעה לפני תקופת המאסר. להעלות את הטמפרטורה של השמן ל 375 מעלות.מבשלים את המולים: מביאים את רוטב השמנת לרתיחה מעל חום גבוה בינוני; מוסיפים את המולים, מכסים את המחבת ומבשלים, מנערים את המחבת פעם או פעמיים עד שהם מתחילים לפתוח; כ 2 דקות.
הסר את המכסה ולנער את המחבת שוב.
יוצקים את היין, לנער ומבשלים עוד 2 דקות בערך עד היין מפחית קצת. מכסים את המחבת, מסירים מהחום ומניחים בצד.תן תפוחי אדמה מטגנים השני שלהם: עובד עם כמחצית מתפוחי האדמה בכל פעם, ומטגנים בשמן 375 מעלות עד חום זהוב פריך, על 4 דקות.
מסננים אותם על נייר מגבת מצופה תבנית אפייה; לזרוק עם מלח כשר.
יוצקים את המולים ואת כל המרק לתוך קערה גדולה; מקשטים עם עירית.
מגישים בקערות בודדות עם frites בצד.כמו זה: כמו טעינה...
הכינו מכונת אספרסו בת 6 מנות תנור העליון על פי הוראות היצרן ובשלו סיר של קפה קובני חזק או אספרסו.
שים את הסוכר בכוס גדולה למדידת כוס ולהוסיף 1 או 2 כפות של קפה חם או אספרסו. באמצעות מקציף קטן, להכות את הסוכר עם קפה או אספרסו עד חיוור ועבה וכמעט מומס, על 1 דקה. מערבבים את הקפה החם הנותר או אספרסו.
תנו לקצף לעלות למעלה, ואז יוצקים לתוך כוסות בסגנון אספרסו ומגישים מיד.כמו זה: כמו טעינה...
הכן את שדי הברווז: לקצץ קצת עודף שומן ועור מן השדיים ברווז כדי ליישר את המראה, אבל להשאיר מספיק שומן כדי לכסות צד אחד של הבשר עבור טעם. להבקיע את העור בתבנית קרוס ועונה שני הצדדים.
תן לנוח בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.הכן את רוטב כוסברה דבש: יבש מטגנים את זרעי כוסברה במחבת לא מקל על חום בינוני גבוה עד שהם נותנים את ניחוח חריף והם כהים בצבע( אבל לא שרוף), על 3 עד 5 דקות.
מניחים לתוך מרגמה למחוץ עם עלי.
שים את רוטב הדבש והסויה בסיר גדול ומביא לאט לרתיחה, תוך ערבוב.
מוסיף את המניה כתוש זרעי כוסברה ומבשלים עד מופחת בחצי, על 10 דקות.
מניחים את השד, העור בצד למטה, במחבת מגניב להגדיר על חום בינוני-נמוך. מבשלים 10 דקות, הקשה על הברווז לעתים קרובות כדי לשמור אותו שטוח ככל האפשר.
הסר את כל השומן מהמחבת, להפוך את הברווז מעל ומבשלים עוד 7 דקות או עד שנעשה לטעמך.
תן הברווז לנוח על מתלה ליד התנור במשך 5 עד 10 דקות.
מגישים: פורסים את הברווז ומסדרים עם עוגות פולנטה, אם משתמשים.
טפטף את הרוטב על הצלחת ומקשט עם כוסברה.כמו זה: כמו טעינה...
בסיר מעל חום בינוני, להביא את המים, תיבול וחמאה לרתיחה.
להקציף בפולנטה. להפחית את הטמפרטורה בינוני נמוך ומבשלים עד התערובת עוזבת את הצד של המחבת, על 5 דקות, לטאטא כל הזמן. לאחר מבושל, לערבב בפרמזן. הפעל את הפולנטה החוצה על גיליון פלסטיק לעטוף ולתת לו לשבת עד רק מגניב מספיק כדי להתמודד. ואז לגלגל אותו לתוך בול עץ הדוק ולסובב את הקצוות. אפשר להתקרר לחלוטין להכניס למקרר עד שנקבע, כ 1 שעה.פתח את גליל הפולנטה הצונן וחתוך לפרוסות חצי סנטימטר עבות. במחבת ברזל לא מקל או יצוק, לחמם את השמן על חום בינוני גבוה. מטגנים את העוגות עד חום זהוב משני הצדדים, הופך פעם אחת, על 3 דקות בכל צד. עוגות פולנטה צריכות להיות מוצקות ופריכות מבחוץ אבל לחות וחמות מבפנים.
הסר מהמחבת ולנקז על מגבות נייר.
מגישים באופן מיידי.כמו זה: כמו טעינה...
יש לשטוף את פילה הדגים להתייבש. עם מגבות נייר.
חותכים אותו לחתיכות 2 אינץ'.
מחממים את השמן בתנור הולנדי עם מכסה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ וכמעט מעשן.
מוסיפים את עור הדגים לסיר ומבשלים, עד שהעור פריך מאוד ומשחרר את עצמו מהסיר. אל תתפתו להזיז את הדגים עד שהם ישחררו את עצמם. מנמיכים את החום בינוני, להפוך את הדגים ומבשלים עוד 2 או 3 דקות. זה לא צריך להיות מבושל כל הדרך דרך בשלב זה. להעביר את הדג לצלחת מרופדת נייר מגבת כדי לנקז, צד העור למעלה. בעוד המחבת עדיין חמה בזהירות לנגב את השמן העודף מן הסיר באמצעות צרור גדול מספיק של מגבות נייר כדי להגן על הידיים מפני שריפה.
שים את הדג המנוקז בחזרה במחבת, צד העור למעלה.
מוסיפים שום, עגבניות קצוצות, רסק קארי, חלב קוקוס, עלי כושון, מלח ופלפל. כיסוי ומבשלים 20 דקות.
מגישים עם אורז.כמו זה: כמו טעינה...