קושימומחה
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות73
מגזין

קוסטה ריקה גוארו חמוץ ומסעי אל הג'ונגל

קוסטה ריקה גוארו חמוץ ומסעי אל הג'ונגל
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? קוסטה ריקה גוארו חמוץ והמסע שלי לג'ונגל יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %78 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 148 גרם חלבון 117 גרם של שומן, וסך הכל 3813 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. סעו לחנות וקנו שמנת כבדה, פילה סלמון קאטה באלסקה, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו אמנון קוסטה ריקני, מרינדה קוסטה ריקה, ו מרינדה קוסטה ריקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את תפוחי האדמה: לשפשף את תפוחי האדמה, לקלף אותם אם אתה רוצה (אני לא), ולאחר מכן לחתוך אותם לאורך ללוחות, 3/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
2
חותכים את הלוחות לאורכם לאלות 3/8 אינץ'.
1
יוצקים את ורמוט לבן לתוך סיר עמוק, 4 ליטר, לא מגיב על חום גבוה ומרתיחים עד הנוזל הוא כמעט התאדה לחלוטין; מוסיפים את הקרם ומרתיחים את הנוזל שוב עד שהוא מופחת בחצי. מערבבים במידת הצורך כדי למנוע ממנו רותחים מעל. בינתיים, לפצל את הנורה שומר בחצי אורך, להסיר את הליבה, לקצץ את הקצה עלים ושמורה לשימוש נוסף. חותכים את הנורה לתוך רבע אינץ פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
נורת שומרנורת שומר
ורמוטורמוט
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיף את שומר פרוס ושום לקרם מופחת, להביא אותו בחזרה לרתיחה; לכבות את החום ולהניח בצד.תן לתפוחי האדמה את המטגן הראשון שלהם: מחממים את השמן בטיגון עמוק (או גבוה, סיר צדדי עמוק) עד 325 מעלות. קו מחבת גיליון עם מגבות נייר לספוג את השמן מתפוחי האדמה המבושלים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
שומרשומר
שוםשום
קרםקרם
מלאימלאי
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
טיגון עמוקטיגון עמוק
סירסיר
מחבתמחבת
3
יוצקים את תפוחי האדמה מהמים שלהם קערה מלאה לתוך מסננת ואז ללטף אותם יבש לחלוטין עם מגבות נייר. מטגנים את תפוחי האדמה בכמה קבוצות כדי למנוע צפיפות השמן, ערבוב אותם להפיץ באופן שווה בשמן עד שהם רק מתחילים להפוך זהב, על 4 עד 5 דקות. הזז את תפוחי האדמה מבושלים par למחבת גיליון מרופדת מגבת נייר ולתת להם לבוא לטמפרטורת החדר, לפחות 10 דקות ועד שעה לפני תקופת המאסר. להעלות את הטמפרטורה של השמן ל 375 מעלות.מבשלים את המולים: מביאים את רוטב השמנת לרתיחה מעל חום גבוה בינוני; מוסיפים את המולים, מכסים את המחבת ומבשלים, מנערים את המחבת פעם או פעמיים עד שהם מתחילים לפתוח; כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
תפוח אדמהתפוח אדמה
מוליםמולים
מיםמים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מסננתמסננת
קערהקערה
מחבתמחבת
4
הסר את המכסה ולנער את המחבת שוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
יוצקים את היין, לנער ומבשלים עוד 2 דקות בערך עד היין מפחית קצת. מכסים את המחבת, מסירים מהחום ומניחים בצד.תן תפוחי אדמה מטגנים השני שלהם: עובד עם כמחצית מתפוחי האדמה בכל פעם, ומטגנים בשמן 375 מעלות עד חום זהוב פריך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ייןיין
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מסננים אותם על נייר מגבת מצופה תבנית אפייה; לזרוק עם מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
מלח כשרמלח כשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
יוצקים את המולים ואת כל המרק לתוך קערה גדולה; מקשטים עם עירית.
מרכיבים שתצטרך
מוליםמולים
עיריתעירית
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מגישים בקערות בודדות עם frites בצד.כמו זה: כמו טעינה...
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
הכינו מכונת אספרסו בת 6 מנות תנור העליון על פי הוראות היצרן ובשלו סיר של קפה קובני חזק או אספרסו.
מרכיבים שתצטרך
אספרסואספרסו
קפהקפה
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
סירסיר
10
שים את הסוכר בכוס גדולה למדידת כוס ולהוסיף 1 או 2 כפות של קפה חם או אספרסו. באמצעות מקציף קטן, להכות את הסוכר עם קפה או אספרסו עד חיוור ועבה וכמעט מומס, על 1 דקה. מערבבים את הקפה החם הנותר או אספרסו.
מרכיבים שתצטרך
אספרסואספרסו
קפהקפה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מקציףמקציף
11
תנו לקצף לעלות למעלה, ואז יוצקים לתוך כוסות בסגנון אספרסו ומגישים מיד.כמו זה: כמו טעינה...
מרכיבים שתצטרך
אספרסואספרסו
12
הכן את שדי הברווז: לקצץ קצת עודף שומן ועור מן השדיים ברווז כדי ליישר את המראה, אבל להשאיר מספיק שומן כדי לכסות צד אחד של הבשר עבור טעם. להבקיע את העור בתבנית קרוס ועונה שני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
בשרבשר
13
תן לנוח בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.הכן את רוטב כוסברה דבש: יבש מטגנים את זרעי כוסברה במחבת לא מקל על חום בינוני גבוה עד שהם נותנים את ניחוח חריף והם כהים בצבע( אבל לא שרוף), על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
כוסברה.כוסברה.
דבשדבש
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
מניחים לתוך מרגמה למחוץ עם עלי.
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
15
שים את רוטב הדבש והסויה בסיר גדול ומביא לאט לרתיחה, תוך ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויהרוטב סויה
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
16
מוסיף את המניה כתוש זרעי כוסברה ומבשלים עד מופחת בחצי, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
מלאימלאי
1
מניחים את השד, העור בצד למטה, במחבת מגניב להגדיר על חום בינוני-נמוך. מבשלים 10 דקות, הקשה על הברווז לעתים קרובות כדי לשמור אותו שטוח ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
הסר את כל השומן מהמחבת, להפוך את הברווז מעל ומבשלים עוד 7 דקות או עד שנעשה לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
תן הברווז לנוח על מתלה ליד התנור במשך 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
4
מגישים: פורסים את הברווז ומסדרים עם עוגות פולנטה, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
ברווז שלםברווז שלם
5
טפטף את הרוטב על הצלחת ומקשט עם כוסברה.כמו זה: כמו טעינה...
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
רוטברוטב
6
בסיר מעל חום בינוני, להביא את המים, תיבול וחמאה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
להקציף בפולנטה. להפחית את הטמפרטורה בינוני נמוך ומבשלים עד התערובת עוזבת את הצד של המחבת, על 5 דקות, לטאטא כל הזמן. לאחר מבושל, לערבב בפרמזן. הפעל את הפולנטה החוצה על גיליון פלסטיק לעטוף ולתת לו לשבת עד רק מגניב מספיק כדי להתמודד. ואז לגלגל אותו לתוך בול עץ הדוק ולסובב את הקצוות. אפשר להתקרר לחלוטין להכניס למקרר עד שנקבע, כ 1 שעה.פתח את גליל הפולנטה הצונן וחתוך לפרוסות חצי סנטימטר עבות. במחבת ברזל לא מקל או יצוק, לחמם את השמן על חום בינוני גבוה. מטגנים את העוגות עד חום זהוב משני הצדדים, הופך פעם אחת, על 3 דקות בכל צד. עוגות פולנטה צריכות להיות מוצקות ופריכות מבחוץ אבל לחות וחמות מבפנים.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
פולנטהפולנטה
גלולגלול
עוטףעוטף
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מקציףמקציף
מחבתמחבת
8
הסר מהמחבת ולנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
9
מגישים באופן מיידי.כמו זה: כמו טעינה...
10
יש לשטוף את פילה הדגים להתייבש. עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
11
חותכים אותו לחתיכות 2 אינץ'.
12
מחממים את השמן בתנור הולנדי עם מכסה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ וכמעט מעשן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
13
מוסיפים את עור הדגים לסיר ומבשלים, עד שהעור פריך מאוד ומשחרר את עצמו מהסיר. אל תתפתו להזיז את הדגים עד שהם ישחררו את עצמם. מנמיכים את החום בינוני, להפוך את הדגים ומבשלים עוד 2 או 3 דקות. זה לא צריך להיות מבושל כל הדרך דרך בשלב זה. להעביר את הדג לצלחת מרופדת נייר מגבת כדי לנקז, צד העור למעלה. בעוד המחבת עדיין חמה בזהירות לנגב את השמן העודף מן הסיר באמצעות צרור גדול מספיק של מגבות נייר כדי להגן על הידיים מפני שריפה.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
סירסיר
14
שים את הדג המנוקז בחזרה במחבת, צד העור למעלה.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
15
מוסיפים שום, עגבניות קצוצות, רסק קארי, חלב קוקוס, עלי כושון, מלח ופלפל. כיסוי ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חלב קוקוסחלב קוקוס
משחת קארימשחת קארי
שוםשום
עגבנייהעגבנייה
16
מגישים עם אורז.כמו זה: כמו טעינה...
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז

מרכיבים

1עלי כושוןעלי כושון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן2(חוֹרֶף)עירית טחוןעירית טחון1השארכוסברה כמקשטת, לפי הטעםכוסברה כמקשטת, לפי הטעם2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקזרעי כוסברהזרעי כוסברה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש1נורת שומרנורת שומר1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום קלוף טחוןשום קלוף טחון11 קילו קישואים,משחת קארי ירוקהמשחת קארי ירוקה2ריבס, קצוץ טרי או קפואקפה קובני טחון דק או אספרסו (לפי הצורך)קפה קובני טחון דק או אספרסו (לפי הצורך)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1צביטהמלח כשר eash ופלפל טרי סדוקמלח כשר eash ופלפל טרי סדוק2pinchsתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מולים חיים טרייםמולים חיים טריים2ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן (לטיגון)שמן (לטיגון)2ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית כצורך לטיגוןשמן זית כצורך לטיגון28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרמזן מגוררתפרמזן מגוררת2pinchsפלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק2ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור סדוק טרי לפי הצורךפלפל שחור סדוק טרי לפי הצורך9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז מבושל חםאורז מבושל חם907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה russetתפוחי אדמה russet680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה סלמון Keta אלסקה פראי, עם עורפילה סלמון Keta אלסקה פראי, עם עור2ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח לפי הצורךמלח לפי הצורך596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקורמוט לבןורמוט לבן3946 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים או חלבמים או חלב