קוסקוס בקארי עם ירקות קלויים, צ'אטני אפרסקים ויוגורט כוסברה
קוסקוס בקארי עם ירקות קלויים, צ'אטני אפרסקים ויוגורט כוסברה עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 504 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם שמן תירס, מיץ ליים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קוסקוס בקארי עם ירקות קלויים, אפרסק צ'אטני, ו-Ci, ירקות מטוגנים על קוסקוס, ו סמוסה ירקות קארי עם כוסברה-מנטה Chutney (מתכונים דומים).
הוראות מערבבים כוסברה, מיץ ליים, ומלח במעבד; להתמזג מחית גס.
העברה לקערה בינונית; לערבב יוגורט ושמנת חמוצה. מתבלים עם פלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
מחממים תנור ל 204°. ספריי 2 גיליונות אפייה גדולים עם ספריי nonstick. קוביות חצילים תל על גיליון 1; טפטוף עם 4 כפות שמן.
מפזרים מלח ופלפל; לזרוק למעיל.
פרושים באופן שווה. תל קישואים על גיליון שני; טפטוף עם הנותרים 2 כפות שמן.
מפזרים מלח ופלפל; לזרוק למעיל.
פרושים באופן שווה. חציל צלוי וקישואים עד זהוב ומכרז, פונה מדי פעם עם מרית, על 25 דקות לקישואים ו 50 דקות עבור חצילים.
מעבירים ירקות לקערה וקריר.
בינתיים, פלפלים char ישירות מעל להבת גז או ב broiler עד מושחר מכל הצדדים. מצרף בשקית נייר; תן לעמוד 10 דקות. פיל ופלפלי זרע.
חותכים 2 פלפלים לחתיכות 1 אינץ'. פרוסה דקה נשאר פלפל ושומר לקישוט.
חום 1 כף שמן בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מטגנים עד רך, על 6 דקות.
מערבבים אבקת קארי; מערבבים 1 דקה.
מוסיפים 3 כוסות מים; מביאים לרתיחה. כיסוי; להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים קארי מים 10 דקות.
חום שנותר 1 כף שמן בסיר גדול כבד.
הוסף קוסקוס ומערבבים כל הזמן עד צבע כהה וקוסקוס הוא קלוי, על 3 דקות.
מערבבים במי קארי חמים. לכבות את החום, לכסות את הסיר, ולתת לעמוד עד קוסקוס הוא מכרז ומים קארי נספג, על 10 דקות. Fluff קוסקוס עם מזלג לדגנים נפרדים.
מערבבים קשיו ודומדמניות מגניב לחלוטין.
מערבבים בחציל, קישואים, וחתיכות פלפל. סלט העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
סלט תל על מגש גדול; מקשטים עם פרוסות פלפל שמורות.
מגישים עם יוגורט כוסברה וצ ' אטני.
מרכיבים מנות :
2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' בצל אדום קצוץ דק להגשה 6 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' בצל אדום קצוץ דק להגשה 340 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. כוסות קוסקוס רגיל 1 2 כפיות אבקת שום בצל לבן, חתוך לקוביות 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר דומדמניות מיובשות 907 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. חצילים, unpeeled, לחתוך לקוביות 1 אינץ 710 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר עלי כוסברה טריים (מ-3 צרורות גדולות) 1 2 כפיות אבקת שום מיץ ליים טרי 1 ( חצילים) בצל, קצוץ 8 שרימפס וורידים אפרסק צ'אטני 3 larges פלפל אדום 1 חתיכות טופי הית' בר לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר קשיו מלוחים קצוץ גס 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר יוגורט חלב מלא רגיל 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר 3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות 710 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר טיפים עגולים לפינה #4 567 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. קישואים, חצוי לאורכו, לחתוך לרוחב לחתיכות 1 אינץ