קוסקוס ישראלי עם אפונה ונענע
קוסקוס ישראלי עם אפונים ונענע עשוי להיות בדיוק המנה הצדדית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 340 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח ופלפל, קוסקוס ישראלי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. נסו קוסקוס ישראלי עם אפונה טרייה ונענע, קוסקוס ישראלי עם אפונה ובייקון, ו קוסקוס ישראלי עם עוף ואפונה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את הקוסקוס הישראלי ומבשלים עד אל דנטה, כ-4 דקות.
לנקז את הקוסקוס הישראלי, בהזמנת 1 1/2 כוסות של נוזל הבישול; למחוק את הסיר.
ממיסים 2 כפות של החמאה בסיר.
מוסיפים את השום הקצוץ ומבשלים על אש מתונה עד מתרכך.
הוסף את האפונה התינוק וזרוק למעיל.
מוסיפים את הקוסקוס, את 2 כפות הנותרים של חמאה וכוס 1 של נוזל בישול קוסקוס ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הקוסקוס ואפונה רכים ומצופים ברוטב שמנת, 3 עד 4 דקות. מתבלים את הקוסקוס והאפונה במלח ופלפל ומערבבים במטבעה. מערבבים בחלק מנוזל הבישול הנותר אם הקוסקוס נראה יבש.
מעבירים את הקוסקוס לקערה ומגישים.