קופסת תפוח קרמל
עוגת תפוח מסוכר עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 410 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. אם יש לכם שמן צמחי, ציפוי מוקצף, ציפוי גלידת קרמל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגת תפוחים קרמל, קופסת קרח קרמל, ו עוגת תפוחים כרמל קולוסאלית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו 9x13 אינץ ' אפייה צלחת עם נייר קלף, קלות לשמן את הנייר.
מקציפים ספייס עוגת לערבב, 1 פאי תפוחים מילוי, ביצים, ושמן צמחי עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית במשך 2 דקות בקערה גדולה.
יוצקים את הבלילה לתוך צלחת אפייה מוכנה ואופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -30 דקות. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל. חותכים בחצי אופקית כדי ליצור שתי שכבות.
חלב מקציף, שמנת, תערובת פודינג וניל צרפתי, תערובת פודינג חמאה, קינמון ואגוז מוסקט במשך 2 דקות בקערה גדולה.
מעבירים למקרר כדי להירגע.
מניחים שכבה אחת של עוגה בתחתית מיכל פלסטיק מלבני 8 ליטר גדול. לתקוע חורים בעוגה עם שיפוד או קיסם ויוצקים 1 כוס גלידת קרמל ציפוי מעל החלק העליון של העוגה.
מפזרים 1/3 כוסות פקאן על הקרמל ומפיצים חצי מתערובת הפודינג על גבי.
כף 1 יכול פאי תפוחים מילוי על תערובת פודינג ולהפיץ 1 מיכל מוקצף ציפוי על המילוי.
מניחים שכבת עוגה שנייה על גבי ציפוי מוקצף לחזור על תהליך שכבות.
טפטוף התאספו קצת עם הנותרים 1/4 כוס קרמל ציפוי ומפזרים הנותרים 1/3 כוס פקאן. מקררים עד ההגשה.