לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את קוק או וין. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל של 678 קלוריות. מתכון חינם חלב זה משרת 4 . ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. אם יש לכם יין בורדו, טימין, גזר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב עשבי תיבול אתה יכול לעקוב אחר זה המנה העיקרית עם עוגות שוקולד צ'יפס מנטה כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 57%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פסטה קוק או ריזלינג.
הוראות
1
במחבת גדולה וכבדה או בתנור הולנדי מטגנים את הבייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
דַק-
2
מעבירים בייקון למגבות נייר לניקוז. מצפים נתחי עוף בקמח, מלח ופלפל. עוף חום בשומן בייקון חם משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
3
מוסיפים שום, בצל, פטריות וגזר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזיר
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
קולים 2 דקות לריכוך.
5
יוצקים קוניאק לכוס קטנה.
מרכיבים שתצטרך
קוניאק
6
מסירים את התבנית מהאש, יוצקים פנימה קוניאק, פלמבה על ידי הדלקת גפרור ארוך ומחזיקים אותו ממש מעל הסיר, מדליקים את האדים. הברנדי יתלקח והלהבות ישרפו בתוך 1 דקה. כאשר הלהבות גוועות, מחזירים את התבנית לאש ומערבבים בהדרגה את היין והמרק. כשהיין מעורבב היטב מוסיפים את עשבי התיבול. מכסים ומבשלים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון
קוניאק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
דַק-
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
הסר את המכסה והמשיך להתבשל במשך 15 דקות כדי לאפשר לרוטב להפחית מעט. מומלץ להוסיף 1 כף רסק עגבניות או עמילן תירס כדי לסייע בתהליך העיבוי.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
להגשה, מעל את העוף והירקות עם בייקון מפורר שמור ופטרוזיליה טרייה.
בורדו, שמפניה ובורדו לבן הם הבחירות המובילות שלי לצרפתית. יין צרפתי מגוון באותה מידה כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. שאטו פלר האוט גאוסנס בורדו סופריור עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שאטו פלר הוט גאוסנס בורדו סופריור
חלוק אודם עמוק, ניחוחות עזים של פירות יער שחורים, טוסט, תבלינים ווניל. טרי ופירותי בפה עם טאנינים קטיפתיים וגימור נחמד.תערובת: 85% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% מלבק, 5% פטיט ורדו