קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

קוק אן דאובה

קוק אן דאובה
Coq en Daube הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 109 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 1100 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח, יין, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: Coq au riesling פסטה, Daube a La Provencale, ו ביף דאוב.

הוראות

1
מניחים חתיכות עוף בקערה רדודה עם גזר, בצל, שום, כרישה, מלח, פלפל, ציפורן, זנגביל, טימין, ורק מספיק יין אדום כדי לכסות. להשרות במשך 24 שעות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
כדי לבשל, חום את העוף סחוט בשמן זית עד מכוסה היטב מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מניחים בתבשיל עמוק עם רגל חזיר או עור חזיר וחתיכה זעירה של קליפת תפוז. זן מרינדה ולהוסיף רק מספיק כדי לכסות את העוף (אם יותר נוזל יש צורך, להוסיף יין אדום). מכסים את התבשיל ומבשלים על גבי התנור או בתנור 149° במשך 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר עוף למגש חם, שומן עור ממיצים ויוצקים אותם על עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
מגישים עם אטריות, מקרוני או כל פסטה ואספרגוס או אנדיב. כדי לשרת קר, לארגן עוף בקערה, לשפוך מיצים על זה להתקרר עד jellied. עם זה, לשתות Volnay.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אנדיבאנדיב
צנצנות כל אחת) ריבת תותצנצנות כל אחת) ריבת תות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון