קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

קוקוס אפוי טארו עם אגוזי מקדמיה

קוקוס אפוי טארו עם אגוזי מקדמיה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל טארו אפוי קוקוס עם אגוזי מקדמיה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 277 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם חמאה, סירופ קוקוס, אגוזי מקדמיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ידידותי למפת מזון וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגת קפה בננה עם אגוזי מקדמיה וקוקוס, ליים קוקוס ברים עם אגוזי מקדמיה: # CreativeCookieExchange, ו עוגיות טרופיות (עם שוקולד לבן, אגוזי מקדמיה , גרידת ליים + קוקוס קלוי).

הוראות

1
לובש כפפות, לגמרי לקלף את טארו. ואז חצי אותו לאורך ולחתוך אותו לקוביות 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שורש טארושורש טארו
2
מוסיפים את הקוביות לקערה גדולה ומכסים אותן במים קרים ומאפשרים להן להשרות כ-30 דקות כדי להסיר חלק מהעמילן (אופציונלי).מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
עמילןעמילן
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מוסיפים את הטארו לסיר גדול של מים מלוחים, מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את החום לרתיחה. Parboil טארו עד רק מתחיל לרכך. בערך 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
שורש טארושורש טארו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
לנקז את טארו, להחזיר אותו לקערה.בעוד טארו הוא עדיין חם טפטוף סירופ קוקוס על זה ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים אותו היטב כדי לקבל את טארו מצופה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
שורש טארושורש טארו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
יוצקים את טארו לתבנית אפייה בחמאה. תמרח את שאר החמאה מלמעלה. מכסים את המנה בחוזקה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
שורש טארושורש טארו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
אופים בתנור שחומם מראש כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר את רדיד ולהעביר את טארו וכל נוזל מגש גדול או קערה. למעלה עם אגוזי מקדמיה קצוצים פתיתי קוקוס, להוסיף מלח ופלפל נוספים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
חבילה במנות נפרדות בקירור לבן צ'יפס מקדמיה בצק עוגיות אגוזי מקדמיהחבילה במנות נפרדות בקירור לבן צ'יפס מקדמיה בצק עוגיות אגוזי מקדמיה
שורש טארושורש טארו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
מגישים חמים.