קוקוס אפוי טארו עם אגוזי מקדמיה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל טארו אפוי קוקוס עם אגוזי מקדמיה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 277 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם חמאה, סירופ קוקוס, אגוזי מקדמיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ידידותי למפת מזון וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגת קפה בננה עם אגוזי מקדמיה וקוקוס, ליים קוקוס ברים עם אגוזי מקדמיה: # CreativeCookieExchange, ו עוגיות טרופיות (עם שוקולד לבן, אגוזי מקדמיה , גרידת ליים + קוקוס קלוי).
הוראות
לובש כפפות, לגמרי לקלף את טארו. ואז חצי אותו לאורך ולחתוך אותו לקוביות 3/4 אינץ'.
מוסיפים את הקוביות לקערה גדולה ומכסים אותן במים קרים ומאפשרים להן להשרות כ-30 דקות כדי להסיר חלק מהעמילן (אופציונלי).מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מוסיפים את הטארו לסיר גדול של מים מלוחים, מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את החום לרתיחה. Parboil טארו עד רק מתחיל לרכך. בערך 7 דקות.
לנקז את טארו, להחזיר אותו לקערה.בעוד טארו הוא עדיין חם טפטוף סירופ קוקוס על זה ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים אותו היטב כדי לקבל את טארו מצופה לחלוטין.
יוצקים את טארו לתבנית אפייה בחמאה. תמרח את שאר החמאה מלמעלה. מכסים את המנה בחוזקה בנייר כסף.
אופים בתנור שחומם מראש כ -30 דקות.
הסר את רדיד ולהעביר את טארו וכל נוזל מגש גדול או קערה. למעלה עם אגוזי מקדמיה קצוצים פתיתי קוקוס, להוסיף מלח ופלפל נוספים לפי הטעם.