קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

קוקוס בהשראת תאילנדית-פודינג אורז Pandan עם מנגו טרי

קוקוס בהשראת תאילנדית-פודינג אורז Pandan עם מנגו טרי
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 628 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך עלי פנדה, מנגו ataulfo, אורז יסמין תאילנדי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ רציני אוכל יש 100 אוהדים. נסו אורז דביק קוקוס תאילנדי מתוק עם מנגו טרי, מנגו תאילנדי עם פודינג אורז הל, ו פודינג טאפיוקה קוקוס תאילנדי עם מנגו קאיין מתובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים את האורז והמים לסיר 2 ליטר, מערבבים אחד, מניחים אותו על חום גבוה, ומביאים לרתיחה, חשופים. להפחית את החום לסביבה הנמוכה ביותר, לכסות את הסיר, ולאפשר לאורז לספוג לאט את כל המים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
בינתיים, מניחים את עלי הפנדה הקצוצים וחלב קוקוס בבלנדר. להתמזג במהירות גבוהה עד נוזלי, על 30 שניות. להעביר תערובת דרך מסננת רשת בסדר להגדיר בקערה להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
לאחר שהאורז ספג את כל המים, מוסיפים לסיר את חלב הקוקוס החרוך בפנדה, הסוכר והמלח. תן את התערובת מערבבים ולהביא אותו לרתיחה קשה על חום בינוני. אפשר את פודינג האורז להרתיח קשה במשך 2 דקות, תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
הסר את הסיר מחום ולתת פודינג האורז לשבת, מכוסה וללא הפרעה, במשך 10 דקות. מערבבים פעם אחת ולתת פודינג האורז לשבת, מכוסה, עוד 10 דקות לפני ההגשה. אתה יכול גם לאפשר את פודינג האורז להתקרר לחלוטין לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מחלקים את פודינג האורז ל 4 מנות. למעלה כל מנה עם חלק אחד של מנגו מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
6
מגישים באופן מיידי.