קוקוס בהשראת תאילנדית-פודינג אורז Pandan עם מנגו טרי
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 628 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך עלי פנדה, מנגו ataulfo, אורז יסמין תאילנדי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ רציני אוכל יש 100 אוהדים. נסו אורז דביק קוקוס תאילנדי מתוק עם מנגו טרי, מנגו תאילנדי עם פודינג אורז הל, ו פודינג טאפיוקה קוקוס תאילנדי עם מנגו קאיין מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את האורז והמים לסיר 2 ליטר, מערבבים אחד, מניחים אותו על חום גבוה, ומביאים לרתיחה, חשופים. להפחית את החום לסביבה הנמוכה ביותר, לכסות את הסיר, ולאפשר לאורז לספוג לאט את כל המים.
בינתיים, מניחים את עלי הפנדה הקצוצים וחלב קוקוס בבלנדר. להתמזג במהירות גבוהה עד נוזלי, על 30 שניות. להעביר תערובת דרך מסננת רשת בסדר להגדיר בקערה להשליך מוצקים.
לאחר שהאורז ספג את כל המים, מוסיפים לסיר את חלב הקוקוס החרוך בפנדה, הסוכר והמלח. תן את התערובת מערבבים ולהביא אותו לרתיחה קשה על חום בינוני. אפשר את פודינג האורז להרתיח קשה במשך 2 דקות, תוך ערבוב כל הזמן.
הסר את הסיר מחום ולתת פודינג האורז לשבת, מכוסה וללא הפרעה, במשך 10 דקות. מערבבים פעם אחת ולתת פודינג האורז לשבת, מכוסה, עוד 10 דקות לפני ההגשה. אתה יכול גם לאפשר את פודינג האורז להתקרר לחלוטין לטמפרטורת החדר.
מחלקים את פודינג האורז ל 4 מנות. למעלה כל מנה עם חלק אחד של מנגו מוכן.