קוקוס מנגו הפוך עוגה
צריך קינוח צמחוני? עוגת מנגו קוקוס הפוכה יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 417 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-234 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מנגו, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו קוקוס-מנגו הפוך טוסט צרפתי אפוי, מנגו הפוך עוגה, ו עוגת מנגו הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-350 ° F.
יוצקים 4 כפות חמאה מומסת למחבת עוגה 9 אינץ ומערבלת לתחתית המעיל. מפזרים באופן שווה סוכר חום לתחתית המחבת. מסדרים פרוסות מנגו בשכבה אחת אפילו על סוכר.
בקערה גדולה, להקציף הנותרים 6 כפות חמאה מומסת עם סוכר, מלח, ביצים, חלב קוקוס, וניל. בקערה קטנה, לטאטא קמח, קוקוס, ואבקת אפייה עד בשילוב.
לטאטא לתוך תערובת ביצים עד רק בשילוב.
מורחים למחבת על פירות להחליק את החלק העליון.
אופים עד הזהב וקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, 45 עד 50 דקות.
בואו עוגה להתקרר במחבת 45 דקות. הפעל סכין לאורך קצה המחבת כדי לשחרר, ולאחר מכן הפוך על צלחת הגשה או מתלה קירור כדי לסיים קירור.