קוקוס-מנגו מאהי מאהי לשניים
קוקוס-מנגו מאהי מאהי לשניים דורש כ 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 589 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 2. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם קוקוס, פירורי לחם, רוטב סויה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האהבה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. עם כפית ציון 74%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: קערות בוריטו של צ'יפוטלה מאהי מאהי עם כוסברה קוקוס אורז ליים + סלסת תות-מנגו חריפה, מאהי מאהי עם אורז קוקוס וסלסת מנגו, ו קוקוס-מנגו מאהי מאהי.
הוראות
מניחים קמח וביצים בקערות רדודות נפרדות. בקערה רדודה אחרת שלבו פירורי לחם וקוקוס. טובלים פילה בקמח, ביצים, ואז תערובת פירורי לחם.
במחבת גדולה על אש בינונית מבשלים דגים בשמן במשך 4-5 דקות מכל צד או עד להזהבה מבחוץ והדגים פשוט הופכים אטומים במרכז.
בינתיים, במעבד מזון, שלבו את המנגו, היין, הסוכר החום, השום, הג ' ינג ' ר, רוטב הסויה והפלפל; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים בזיליקום.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
מאהי מאהי בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות רוונטוס אני בלאן דה לה פינקה ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-39 דולר לבקבוק.
![רבנטוס אי בלאק דה לה פינקה ברוט]()
רבנטוס אי בלאק דה לה פינקה ברוט
היין הנצנץ של דה לה פינקה מיוצר מענבים מהענבים העתיקים ביותר של רבנטוס אי בלאן, שנשתלו באמצעות מערכת גובלט בשנת 1964 בוויניה דלס פפססילס.ממוקם על המרפסים הגבוהים ביותר של נהר אנויה, כרם ויניה דלס פקססילס יש קרקעות ימיות עם תכולת מאובנים גבוהה. זה מאפיין את המבנה ואת הרכב הקרקע של כרם זה. הקרבונטים הם המרכיב המספק את המקור העיקרי של טיפוסיות ליין הנוצץ הזה עם ביטוי מלוח גבוה. זהו יין מבעבע עם זהות ואישיות ייחודיים.