קוקוס פקאן בלונדינים
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם יש לכם אגוזי פקאן, ביצה, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 18%. ציון זה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: קוקוס פקאן בלונדינים, פקאן בלונדינים, ו פקאן פרלין בלונדינים.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים ביצה וסוכר חום למשך 3 דקות.
מוסיפים חמאה ווניל ומערבבים היטב.
שלב את הקמח, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת הסוכר החום, ומקציפים רק עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה אגוזי פקאן, קוקוס ושוקולד לבן.
מורחים לתוך 8-ב משומן. תבנית אפייה מרובעת.
אופים בחום 325 למשך 30-40 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא עם פירורים לחים (אל תאפו יתר על המידה). מצננים על רשת.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות גרהם בק אושר נקטר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-21 דולר לבקבוק.
![גרהם בק בליס נקטר]()
גרהם בק בליס נקטר
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-שניות הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר