קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

קוקוס פקאן בלונדינים

קוקוס פקאן בלונדינים
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם יש לכם אגוזי פקאן, ביצה, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 18%. ציון זה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: קוקוס פקאן בלונדינים, פקאן בלונדינים, ו פקאן פרלין בלונדינים.

הוראות

1
בקערה גדולה מקציפים ביצה וסוכר חום למשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים חמאה ווניל ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
3
שלב את הקמח, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת הסוכר החום, ומקציפים רק עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה אגוזי פקאן, קוקוס ושוקולד לבן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
סודה לשתייהסודה לשתייה
סוכר חוםסוכר חום
קוקוסקוקוס
פקאניםפקאנים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
4
מורחים לתוך 8-ב משומן. תבנית אפייה מרובעת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים בחום 325 למשך 30-40 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא עם פירורים לחים (אל תאפו יתר על המידה). מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
6
חותכים לסורגים.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות גרהם בק אושר נקטר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-21 דולר לבקבוק.
גרהם בק בליס נקטר
גרהם בק בליס נקטר
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-שניות הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר