קוקוס תערובת עוגה-ביסקוטי שקדים
מתכון עוגת לערבב קוקוס שקדים ביסקוטי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 2 שעות ו 20 דקות. אתה מקבל קינוח שמגיש 24. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 166 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. אם יש לכם קוקוס, שקדים חתוכים, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ביסקוטי קוקוס שקדים: קינוח בריא ולעיס, עוגת שוקולד מלאה קוקוס-AKA: עוגת שמחת שקדים! # BundtaMonth, ו עוגת תערובת לימון Streusel עוגה.
הוראות
תנור חום ל 177° (325f עבור גיליון עוגיות כהה או nonstick). בקערה גדולה, לערבב עוגה, קמח, שמן וביצים עם כף עד צורות הבצק. מערבבים קוקוס ושקדים, באמצעות הידיים במידת הצורך.
על גיליון עוגיות ungreased, לעצב בצק למלבן 15x4 אינץ', באמצעות ידיים משומן.
אופים 21 עד 27 דקות או עד חום זהוב. מגניב על גיליון עוגיות על מדף קירור 15 דקות.
חותכים מלבן לרוחב לפרוסות 1/2 אינץ'.
מניחים פרוסות, חותכים צדדים למטה, על גיליון עוגיות.
אופים 10 עד 12 דקות יותר או עד הקצוות הם חום זהוב עמוק. מגניב 5 דקות; להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בסיר 1 ליטר, חום שוקולד צ ' יפס וקיצור על אש נמוכה, תוך ערבוב כל הזמן, עד שוקולד נמס.
טפטוף שוקולד על עוגיות, או לטבול קצה אחד של כל עוגייה לתוך שוקולד.
בואו לעמוד על 30 דקות או עד שוקולד מוגדר. החנות מכוסה.