קוקוסי מתוק קלוי גרהם צ'קס מיקס
צריך לקטו אוו צמחוני הר ד ' אובר? קוקוסי מתוק קלוי גרהם צ'קס מיקס אסקס יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה משמש 36. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. אם יש לכם חמאה, סירופ תירס, ריבועי דגני אורז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 18%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מתוק צ'קס לערבב, תערובת צ'קס מתוקה ומלוחה, ו טניה מתוק צ'קס לערבב.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מורחים קוקוס על תבנית עם נייר אפייה.
מורחים שקדים על תבנית נפרדת.
אופים קוקוס ושקדים בתנור שחומם מראש למשך 15 דקות.
מוציאים ניירות אפייה מהתנור ומערבבים; ממשיכים בבישול תוך ערבוב כל 4 עד 5 דקות, עד שהקוקוס והשקדים מזהיבים, 5 עד 10 דקות.
שלב קוקוס, שקדים, ריבועי דגני אורז ודגני דבש גרהם יחד בקערה גדולה.
הביאו לרתיחה סוכר לבן, סירופ תירס וחמאה בסיר.
מחממים ל -240 מעלות פרנהייט (115 מעלות צלזיוס), או עד שכמות קטנה של סירופ שנפלה למים קרים יוצרת כדור רך שמשטח כשמוציאים אותו מהמים ומניחים על משטח ישר, כ -10 דקות.
יוצקים תערובת סוכר על תערובת הדגנים ומערבבים עד לציפוי טוב.
יוצקים את התערובת על 2 ניירות אפייה להתקררות, תוך ערבוב מדי פעם כדי למנוע גושים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את לורן-פריר ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-40 דולר לבקבוק.
לורנט-פריר ברוט
לורן-פריר ברוט ל-פ הוא נושא הדגל של סגנון הבית של לורן-פריר. פריך, רענן ואלגנטי, ברוט ל-פ משקף את המהות הבסיסית של השמפניות שלנו.הצבע הוא גוון זהוב חיוור, עם בועות עדינות ומתמשכות. האף טרי ועדין, מראה מורכבות טובה עם רמזים של פירות הדר ופירות לבנים. הסגנון הקל של ברוט ל-פ הוביל את הדרך להפוך את השמפניה למשקה האפריטיף האידיאלי. האיזון המושלם שלו, פריכות הטעמים והעדינות הופכים אותו גם לבן לוויה האידיאלי לדגים, עופות ובשר לבן.