קוקטייל כוכב שחור ממאיואל
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. אם יש לך מיץ ג'ינג'ר, סוכר superfine, מיץ לימון מ 1 לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. וזה די טוב. נסו Rosan Amargo קוקטייל מ Mayahuel, NYC, קוקטייל פקק טוב ממאיואל, ו עוגיות קוקטייל של כוכב כתום מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד מיץ ג ' ינג ' ר וסוכר, תוך ערבוב נמרץ עד שהסוכר מומס. סירופ זנגביל ניתן לשמור במיכל אטום במקרר עד 3 ימים.
לסירופ קליפת קינמון: למחוץ או לערבב קינמון לחתיכות.
מוסיפים קינמון, מים וסוכר לסיר ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. לאחר תערובת הקינמון מתחילה לרתוח, להוריד את החום ולתת להתבשל במשך 10 דקות.
תן לשבת בן לילה, ולאחר מכן זן ולאחסן במיכל resealable במקרר. סירופ קינמון ניתן לשמור במקרר עד 1 שבוע.
מוסיפים טקילה, בורבון, מיץ לימון, סירופ קליפת קינמון, סירופ ג ' ינג ' ר, וחמאת תפוחים לשייקר. למלא שייקר קוקטייל עם קרח.
לנער במרץ במשך 20 שניות, לוודא כי חמאת תפוחים הוא שבור מעורבב. מסננים לתוך כוס גבוהה מלא קרח.