קושיקל
מוכן ב1 דק.
מנות1
ציון בריאות1
מגזין

קוקטייל סנדלר פטל

קוקטייל סנדלר פטל
המתכון פאי פטל קוקטייל מוכן בערך 1 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 160 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. זה עובד טוב כמו משקה. גשו לסופר וקנו קינמון, שרי, סוכר אולטרה-דק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קוקטייל סנדלר אפלג'ק, קוקטייל סנדלר אפרסק, ו קוקטייל סנדלר קיץ בילי (מתכונים דומים).

הוראות

1
למלא שייקר קוקטייל עם קרח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות סודה לימון-ליים1-1/2 אונקיות סודה לימון-ליים
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
2
מוסיפים שרי, שעועית וניל, סוכר, קינמון ופטל (לשמור 5 לקישוט) עם קרח במשך 10 עד 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
3
למלא כוס הייבול עם קרח כתוש ומשקה זן לתוך זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
1 כף עשבי תיבול ירוקים טריים קצוצים כמו פטרוזיליה, שמיר ו/או עירית1 כף עשבי תיבול ירוקים טריים קצוצים כמו פטרוזיליה, שמיר ו/או עירית
3 כפות חרדל יבש,3 כפות חרדל יבש,
4
מקשטים עם פטל שנותר.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות לזייף Cellars מסווגת ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
Forge Cellars Classque Riesling
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.