קוקידו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 686 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מלח ופלפל, גזר, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. הציון הזה מוצק. נסו קוקידו דה פטיקאס, נילגה בסגנון קוקידו, ו תבשיל קוקידו דה גרבנזו של ביבי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור הולנדי או סיר מרק על אש בינונית עד בינונית עם שמן זית כתית מעולה.
הוסף צ ' וריסו ודקלם 2 עד 3 דקות. לצ ' וריסו מוסיפים כרוב ומתחילים לבשל אותו. בעוד הכרוב נבול, חתוך את הכרישה של 3 עד 4 אינץ ' העליונים וקצוות השורש ואז חצוי אותם לאורכם ופורסים דק. משרים בקערה גדולה של מים כדי לשחרר חצץ. חזור על כרישה הם חוליים במיוחד. נגב את אזור העבודה. מייבשים את הכרישה על מגבת מטבח ומוסיפים לכרוב עם מעט גזר מגורד. מתבלים במלח ופלפל ועלי דפנה ומזיעים את הירקות 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רי
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
גב שומן חזיר
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים לסיר אפונת חומוס וציר עוף, מכסים כדי להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
לחשוף סיר ולהפוך חום בחזרה קצת אבל לשמור על רתיחה נמוכה. מערבבים עוף למרק.
מוסיפים בשר טחון לקערה ומעליהם פירורי לחם או לחם מפורר. מתבלים את הלחם בפפריקה, קינמון, מעט אגוז מוסקט, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
(מומלץ: קטלינה)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
נוזל-אונקיות מים טריים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים חופן פטרוזיליה לקערה וביצה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מערבבים ויוצרים קציצות בגודל 1 אינץ', מוסיפים אותם למרק תוך כדי עבודה. שוטפים ומבשלים בשרים 5 דקות ואז מערבבים פנימה פסטה ביצה ומבשלים 5 דקות נוספות. כבה את המרק.