קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

קורג'ט, ברוקולי ופסטה גרמולטה

קורג'ט, ברוקולי ופסטה גרמולטה
פסטה Courgette, ברוקולי & gremolata עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 423 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. 656 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש שיני שום, קישואים, קשתות פסטה, ברוקולי. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ברוקולי עם גרמולטה חריפה, פסטת קורגט שמנת, ו Courgette & ricotta pasta.

הוראות

1
כדי להפוך את gremolata, לערבב את השום, גרידת לימון ומיץ עם פטרוזיליה וכמה תיבול.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
2
מביאים מחבת גדולה של מים מלוחים לרתיחה, מוסיפים את הברוקולי ומבשלים 2-3 דקות עד רק במכרז. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר, ולאחר מכן להפריש. מביאים את המים לרתיחה, מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי הוראות האריזה.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
3
מחממים את שמן הזית במחבת, מוסיפים את הקורגטות ומבשלים על אש גבוהה במשך 3-4 דקות עד שמתחילים להפוך את הזהב, עצה בברוקולי וממשיכים לבשל במשך 1 דקות עד שהתחממו.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
מסננים את הפסטה, שומרים על כ-2 כפות של מי הבישול, ואז מוסיפים פסטה ומי בישול למחבת עם הירקות והגרמולטה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
5
מערבבים היטב ומגישים.