צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? קורנביף וכרוב יכולים להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 54 גרם חלבון, 81 גרם שומן, ובסך הכל 1103 קלוריות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל האירופי הזה. 4 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -10 דקות. אם יש לכם מלח כשר, תפוחי אדמה חדשים, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 87%. קורנביף וכרוב, קורנביף וכרוב, ו קורנביף וכרוב דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
2
מניחים את הקורנביף במסננת בכיור ושוטפים היטב מתחת למים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומר
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מכניסים את הקורנביף לתנור הולנדי גדול עם מכסה הדוק; מוסיפים את המים, עלי הדפנה, גרגירי הפלפל, פלפל אנגלי וציפורן. מביאים לרתיחה, לא מכוסים, ומרחיקים כל חלאה שעולה אל פני השטח. מכסים ומעבירים את התבנית לתנור, וצולים עד שהיא רכה מאוד, כ -3 שעות ו -45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומר
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזיר
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מעבירים את הקורנביף לקרש חיתוך ומכסים היטב בנייר כסף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
5
מוסיפים את הכרוב ותפוחי האדמה לנוזל הבישול ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מתכון לפיצוצ'רי
6
בעזרת כף מחוררת מעבירים את הכרוב לפלטה גדולה. פורסים את הקורנביף על פני גרגר הבשר לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומר
מתכון לפיצוצ'רי
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
הניחו את הפרוסות מעל הכרוב והקיפו אותו בתפוחי האדמה. מצקת מעט מנוזל הבישול החם מעל הקורנביף ומתבלים בפלפל.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומר
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מתכון לפיצוצ'רי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
מצקת
8
מגישים מיד עם רוטב החרדל או חזרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרת
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
9
לחשיש: בקערה גדולה מניחים 1 כוס מתפוחי האדמה ומועכים בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספים
10
מוסיפים את 1 כוס תפוחי האדמה הנותרים, קורנביף, נוזל בישול, בצל, שום, חרדל, טימין ואגוז מוסקט. מתבלים בנדיבות בפלפל ומערבבים היטב. יש לאחסן במקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומר
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פירורי בשר צמחוני קפואים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
11
מוציאים את תערובת החשיש מהמקרר ומערבבים פנימה את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
12
מחממים 1/4 כוס חמאה במחבת ברזל יצוק גדולה על אש בינונית-גבוהה. כאשר הקצף שוכך, מוסיפים את תערובת החשיש ומבשלים תוך ערבוב למשך 30 שניות. בעזרת מרית לוחצים את התערובת כלפי מטה לעוגה עגולה בגודל המחבת. מבשלים, מנערים את המחבת מדי פעם, במשך 4 דקות. מנמיכים את האש לבינונית וממשיכים בבישול, מעבירים את המחבת מדי פעם, עד שהחלק התחתון שחום וקרום, כ -6 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
13
כדי להפוך את החשיש, הניחו צלחת בגודל המחבת על גבי התבנית. הפוך את התבנית כך שהחשיש ייפול על הצלחת כעוגה שלמה. הפוך את החשיש לצלחת אחרת, בצד המבושל כלפי מעלה. מחזירים את המחבת לאש, מעלים לבינונית-גבוהה ומחממים את יתרת 1 כף החמאה. כאשר הקצף שוכך, החלק את החשיש למחבת המבושלת כלפי מעלה. מבשלים, מנערים את המחבת מדי פעם, למשך 3 דקות. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים, מנערים את המחבת מדי פעם, עד שהחלק התחתון שחום ופריך, כ -5 דקות נוספות. מניחים בצד מכוסה בנייר כסף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
14
לביצים: בזמן שחשיש הקורנביף מתבשל, שלבו את המים, החומץ והמלח במחבת גדולה והביאו לרתיחה. לפצח את הביצים לכוסות נפרדות. מחליקים בזהירות את הביצים למחבת ומבשלים, הופכים מדי פעם בעזרת כף, עד שהם יציבים, כ -3 עד 5 דקות. בעזרת כף מחוררת מוציאים את הביצים ומעבירים למגבת מטבח. טפטפו קלות את הביצים במגבת מטבח כדי להסיר עודפי מים.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
דובדבנים מסוכרים נוספים
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
15
מחלקים את החשיש בין צלחות ומעליהם את הביצים העלומות.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומה
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
16
בקערה קטנה מערבבים יחד את המיונז, השמנת החמוצה, חזרת, גרידת ו -2 כפיות מלח. מתבלים בנדיבות בפלפל לפי הטעם. מקררים את רוטב חזרת לפחות 30 דקות לפני ההגשה.