קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

קורנביף וכרוב

קורנביף וכרוב
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? קורנביף וכרוב יכולים להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 54 גרם חלבון, 81 גרם שומן, ובסך הכל 1103 קלוריות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל האירופי הזה. 4 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -10 דקות. אם יש לכם מלח כשר, תפוחי אדמה חדשים, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 87%. קורנביף וכרוב, קורנביף וכרוב, ו קורנביף וכרוב דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מניחים את הקורנביף במסננת בכיור ושוטפים היטב מתחת למים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מכניסים את הקורנביף לתנור הולנדי גדול עם מכסה הדוק; מוסיפים את המים, עלי הדפנה, גרגירי הפלפל, פלפל אנגלי וציפורן. מביאים לרתיחה, לא מכוסים, ומרחיקים כל חלאה שעולה אל פני השטח. מכסים ומעבירים את התבנית לתנור, וצולים עד שהיא רכה מאוד, כ -3 שעות ו -45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מעבירים את הקורנביף לקרש חיתוך ומכסים היטב בנייר כסף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מוסיפים את הכרוב ותפוחי האדמה לנוזל הבישול ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
6
בעזרת כף מחוררת מעבירים את הכרוב לפלטה גדולה. פורסים את הקורנביף על פני גרגר הבשר לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
הניחו את הפרוסות מעל הכרוב והקיפו אותו בתפוחי האדמה. מצקת מעט מנוזל הבישול החם מעל הקורנביף ומתבלים בפלפל.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
8
מגישים מיד עם רוטב החרדל או חזרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
9
לחשיש: בקערה גדולה מניחים 1 כוס מתפוחי האדמה ומועכים בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מוסיפים את 1 כוס תפוחי האדמה הנותרים, קורנביף, נוזל בישול, בצל, שום, חרדל, טימין ואגוז מוסקט. מתבלים בנדיבות בפלפל ומערבבים היטב. יש לאחסן במקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
11
מוציאים את תערובת החשיש מהמקרר ומערבבים פנימה את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
12
מחממים 1/4 כוס חמאה במחבת ברזל יצוק גדולה על אש בינונית-גבוהה. כאשר הקצף שוכך, מוסיפים את תערובת החשיש ומבשלים תוך ערבוב למשך 30 שניות. בעזרת מרית לוחצים את התערובת כלפי מטה לעוגה עגולה בגודל המחבת. מבשלים, מנערים את המחבת מדי פעם, במשך 4 דקות. מנמיכים את האש לבינונית וממשיכים בבישול, מעבירים את המחבת מדי פעם, עד שהחלק התחתון שחום וקרום, כ -6 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
13
כדי להפוך את החשיש, הניחו צלחת בגודל המחבת על גבי התבנית. הפוך את התבנית כך שהחשיש ייפול על הצלחת כעוגה שלמה. הפוך את החשיש לצלחת אחרת, בצד המבושל כלפי מעלה. מחזירים את המחבת לאש, מעלים לבינונית-גבוהה ומחממים את יתרת 1 כף החמאה. כאשר הקצף שוכך, החלק את החשיש למחבת המבושלת כלפי מעלה. מבשלים, מנערים את המחבת מדי פעם, למשך 3 דקות. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים, מנערים את המחבת מדי פעם, עד שהחלק התחתון שחום ופריך, כ -5 דקות נוספות. מניחים בצד מכוסה בנייר כסף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
14
לביצים: בזמן שחשיש הקורנביף מתבשל, שלבו את המים, החומץ והמלח במחבת גדולה והביאו לרתיחה. לפצח את הביצים לכוסות נפרדות. מחליקים בזהירות את הביצים למחבת ומבשלים, הופכים מדי פעם בעזרת כף, עד שהם יציבים, כ -3 עד 5 דקות. בעזרת כף מחוררת מוציאים את הביצים ומעבירים למגבת מטבח. טפטפו קלות את הביצים במגבת מטבח כדי להסיר עודפי מים.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
מחלקים את החשיש בין צלחות ומעליהם את הביצים העלומות.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומהביצה עלומה
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
16
בקערה קטנה מערבבים יחד את המיונז, השמנת החמוצה, חזרת, גרידת ו -2 כפיות מלח. מתבלים בנדיבות בפלפל לפי הטעם. מקררים את רוטב חזרת לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

2גב שומן חזירגב שומן חזיר6שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי2חתיכות טופי הית' ברפלפל שחורפלפל שחור591 לב מפאלדי טרי אם אפשרנוזל בישול קורנביף או מרק עוףנוזל בישול קורנביף או מרק עוף4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרשאריות קוביות קורנביף מבושלשאריות קוביות קורנביף מבושל1kgsחזה קורנביף (לא מבושל), במי מלחחזה קורנביף (לא מבושל), במי מלח0חתיכות טופי הית' בר1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש8largesביצים גדולות טריותביצים גדולות טריות12 כפיות אבקת שוםפטרוזיליה קצוצה שטוחהפטרוזיליה קצוצה שטוחה1ציפורןשום, מחית במזלגשום, מחית במזלג907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 כרוב ירוק ראש גדול (בערך, חתוך ל-8 טריזים עבים1/2 כרוב ירוק ראש גדול (בערך, חתוך ל-8 טריזים עבים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחזרת מגוררת (עם נוזל)חזרת מגוררת (עם נוזל)1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1חתיכות טופי הית' ברגרידת לימון מגוררתגרידת לימון מגוררת1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו567דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תפוחי אדמה חדשים קטנים (בערך, חצוייםתפוחי אדמה חדשים קטנים (בערך, חצויים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרתפוחי אדמה אדומים מבושלים קצוצים גס, רצוי שאריות מקורנביף וכרובתפוחי אדמה אדומים מבושלים קצוצים גס, רצוי שאריות מקורנביף וכרוב1צביטהקורט אגוז מוסקטקורט אגוז מוסקט1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים קריםמים קרים4בצל צהוב בינוני, קצוץמים קריםמים קרים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק4כל גרגרי allspiceכל גרגרי allspice12 כפיות אבקת שוםחרדל מלאחרדל מלא11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל בינוני צהוב, מגורדבצל בינוני צהוב, מגורד