קורנביף וכרוב על תפוח אדמה
קורנביף וכרוב על תפוחי אדמה יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 113 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 36. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט, עלה דפנה, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט שלך יום פטריק הקדוש אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 23%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. נסו סלט קורנביף, תפוחי אדמה וכרוב, פיצה קורנביף, כרוב ותפוחי אדמה, ו קורנביף וכרוב עבור מתכונים דומים.
הוראות
ציוד מיוחד: 1-אינץ מעגל קאטר
חותכים פרוסות תפוחי אדמה בעזרת חותך עיגול בגודל 1 עד 1 1/2 אינץ ' ומשרים במים להסרת עמילן.
מניחים על מתלה שמונח מעל תבנית מים רדודה. אדים לאל דנטה ומניחים בצד להתקרר. בעזרת כף מלון (כדור כדור) מוציאים שקע בכל דיסק.
מבשלים בייקון ומסירים למגבות נייר לניקוז.
יוצקים את רוב שומן הבייקון מהתבנית ומוסיפים חמאה על אש בינונית.
מוסיפים כרוב ומתבלים בפלפל שחור. מבשלים עד שהוא מתחיל להתרכך, כ -10 דקות. מערבבים קורנביף, ומתפוררים בבייקון. מבשלים יחד כ -10 דקות כדי לאפשר לטעמים להשתלב, מסירים מהאש ומערבבים חזרת.
שלב את החלב, הבצל, עלה הדפנה, הציפורן ואגוז המוסקט על אש בינונית. כף את החמאה המומסת לקערה נפרדת עמידה בחום והקציף פנימה את עמילן התירס, ואז הקציפו פנימה 1/4 כוס מהפרמזן, תוך שמירה על השאר. כאשר החלב הוא חם למדי, יוצקים כמות קטנה של אותו לתוך תערובת הגבינה, תוך ערבוב עד החלב הוא מעורבב היטב. מחזירים את זה לחלב שנותר, ומבשלים במשך 15 דקות תוך ערבוב תדיר.
מסירים את הסיר מהאש, מתבלים ברוטב לפי הטעם, עם פלפל לבן, ומלח במידת הצורך.
הסר וזורק עלה דפנה וציפורן. הניחו מיד דף ניילון על גבי הרוטב כדי למנוע היווצרות עור.
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מערבבים מספיק מהרוטב והפרמזן השמור לתערובת הקורנביף/כרוב כדי להיקשר לתערובת סמיכה. כף את התערובת על דיסקי תפוחי אדמה מוכנים, מפזרים גבינת פרמזן ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. פלאש לסיים בתנור עד להשחמה קלה, כ 5 דקות (צג כדי לוודא שהם לא לשרוף).