קורניש פאסטי
המתכון Cornish Pasty מוכן בערך 1 שעה ו -40 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון סקוטי. מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, גזר, מלח כשר ופלפל סדוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו Cornish Pasty, מסורתי Cornish Pasty, ו תוצרת בית Cornish Pasty (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400°f. ממיסים חמאה במחבת ומוסיפים בצל וכרישה; מבשלים עד רך, כ 5 דקות.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר. בקערה לשלב סטייק, גזר לבן, תפוחי אדמה, גזר, ותימין, ולזרוק לשלב. לאחר בצל כרישה הם מגניבים, להוסיף תערובת ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל.
מרדדים מאפה לתוך 1/4 אינץ ' עבה גיליון.
חותכים לתוך 4 עיגולים על פני 5 אינץ'. אם כל העיגולים לא ניתן לחתוך מתוך גיליון ראשוני של מאפה מחדש רול ולחתוך את העיגולים הנותרים במידת הצורך.
כפית בין 1/3 ו 1/2 כוס תערובת מילוי על חצי אחד של מעגל מאפה.
מברשת קצוות עם ביצה מוכה לקפל את החצי השני על מילוי. חותם על ידי לחיצה בעדינות עם מזלג או את האצבעות.
מניחים על תבנית אפייה מוכנה וחוזרים עם שאריות מאפה ומילוי (ייתכן שנשאר מילוי).
מברשת כל pasties עם ביצה מוכה.
מניחים ב 204° תנור; כאשר מאפה מתחיל חום, להפוך את התנור עד350 ואופים במשך 25 דקות נוספות.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר.