קורניש פינית מישיגן Pasties
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Cornish פינית מישיגן Pasties. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 773 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדי מזון סקנדינבי. אם יש לכם בויון בקר, גזר, מי קרח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גושי מישיגן עילית, פטמות פיניות, ו קציצות מישיגן (פשטידות בשר) עם רוטב פאן (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד קמח ומלח בקערה גדולה.
קיצור דרך. הפוך באר במרכז התערובת, ומערבבים במהירות במים קרים כקרח. טופס בצק לכדור. תניח בצד.
ממיסים את קוביית הבוליון במים החמים.
משלבים ירקות לא מבושלים, בשרים לא מבושלים, מלח, פלפל, מונוסודיום גלוטמט ובוליון.
מרדדים בצק בצק לתוך 6 x 8 מלבנים אינץ'.
מניחים על 1 1/2 כוסות מילוי במרכז כל מלבן. תביא 6 צדדים אינץ ' יחד, ולאטום.
חותכים חריץ בחלק העליון של כל דביק.
מניחים על מחבתות אפייה עמומות, לא שחורות.
אופים ב 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 45 דקות.