קזינו פטריות ממולאים
פטריות ממולאות קזינו עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 74 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שום, חמאה, תיבולוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: קזינו צדפות, קזינו צדפות, ו קזינו צדפות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה בינונית.
הסר גבעולים מפטריות. שמור וקצוץ כ 1/
מסדרים כובעי פטריות בשכבה אחת על גיליון האפייה מוכן, כך הקצוות של הכובעים לגעת אחד בשני. תניח בצד.
בסיר קטן מעל חום בינוני, להמיס 1/2 כוס חמאה.
מקום שמור, פטריות קצוצות גבעולים במחבת, לאט לבשל ומערבבים עד רך. מערבבים את הקמח לגבעולי פטריות המעיל.
מערבבים בצלים ירוקים, שרי, צדפות טחון ו 1/2 מיץ שמורות שלהם( להשליך שארית), שום, פירורי לחם, פלפל, תיבול בסגנון איטלקי וחתיכות בייקון. המשך לבשל כ 3 דקות, עד שכל החומרים מעורבבים היטב.
הסר מהחום ומערבבים בגבינת רומנו. אפשר לתערובת להתקרר כ 5 דקות.
למלא את כובעי פטריות בנדיבות עם התערובת.
אופים בתנור שחומם מראש 20 עד 25 דקות, עד השחמה קלה.