קטשופ קארי
מתכון קארי קטשופ מוכן בערך 1 שעה ו 20 דקות וזה בהחלט עצום ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 144 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, בצל, אבקת קארי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: קטשופ קארי תוצרת בית, המבורגר חזיר קארי עם קטשופ חריף, ו צ'יפס כרוב אפוי פריך + קטשופ קארי מהיר.
הוראות
מניחים מקל קינמון, זנגביל, הל, וציפורן בחתיכת 8 אינץ ' מרובע של גזה לקשור קרוב.
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך אבל לא השחמה, 5 עד 8 דקות.
מוסיפים שום, רסק עגבניות, אבקת קארי, פפריקה, חרדל הקרקע ומערבבים עד ריחני, כ -30 שניות.
מוסיפים פירה עגבניות, סוכר חום, חומץ, מלח, וחבילת גבינה; מערבבים לשלב. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה לעקביות של קטשופ, 45 עד 60 דקות.
הסר צרור cheesecloth ולהשליך.
מעבירים קטשופ לצנצנת של בלנדר ופרה עד חלקה לחלוטין.
לשטוף סיר יבש, ואז למקם מסננת רשת בסדר מעל.
יוצקים קטשופ במסננת, באמצעות מרית, לדחוף דרך כל הקטשופ.
לטעום קטשופ ולהתאים תבלינים במידת צורך.
יוצקים קטשופ לתוך צנצנת, חותם, ולאחסן במקרר עד חודש.