צריך ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ומנת צד צמחונית? קטשופ קלוי עגבניות יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 98 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, דבש, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: קטשופ קלוי, קטשופ קלוי עגבניות בסגנון שמנמן, ו קטשופ קלוי עגבניות להחלפת מזון שיקגו.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערה קטנה, לזרוק את העגבניות ב 1 כף שמן זית ולמקם על תבנית אפייה. צלוי עד רך, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
עגבנייה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
3
להעביר את העגבניות למעבד מזון ולעבד עד חלקה. מסננים, לחיצה על המוצקים עם כף עץ כדי לחלץ כמה שיותר עיסה ומיץ ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
חלץ
מיץ
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
כף עץ
4
מחממים את שארית 1 כף שמן זית בסיר בינוני על אש בינונית עד כמעט עישון, מטגנים את הבצל והשום עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
מוסיפים את מחית העגבניות, חומץ סיידר, סוכר חום, קינמון, allspice, ודבש, ומתבלים במלח ופלפל. המשך בישול, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד עבה, כ -20 דקות. עשוי להיות בקירור, מכוסה, עד 2 ימים.