קייבלר עוגת דלעת שכבה כפולה עם שכבה כפולה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את קייבלר קרום מוכן עם עוגת דלעת שכבה כפולה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 254 קלוריות. 16 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. חג ההודיה יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -10 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם תוספת מוקצפת שאינה חלבית, חלב, חצי וחצי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. עם כפית ציון 49%, המנה הזו מוצקה. נסו פאי דלעת שכבה כפולה, עוגת שיפון דלעת עם קרום שוקולד כפול, ו עוגת גבינה דלעת שכבה כפולה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מערבבים גבינת שמנת, 1 כף חלב וסוכר בקערה גדולה עם מטרפה תיל עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בעדינות תוספת מוקצפת.
מוסיפים תערובות פודינג. מקציפים עם חוט חוט 1 דקה. (
התערובת תהיה עבה.) מערבבים פנימה דלעת ותבלינים עם מטרפה תיל עד לקבלת תערובת אחידה.
מורחים על שכבת גבינת שמנת.
מקררים 4 שעות או עד להתייצבות.
מקשטים בתוספת תוספת מוקצפת, אם רוצים. מקררים שאריות.
יין מומלץ: Vin Santo, מוסקטו, יין קרח
וין סנטו, מוסקטו ויין קרח הם הבחירות המובילות שלי לפאי דלעת. וין סנטו הוא בדרך כלל מתוק עם תווים של תבלינים ואגוזים לאפייה, כך שהוא משתלב ממש טוב עם קינוחים מתובלים בדלעת. מוסקטו נוצץ טוב יעבוד גם, ואם מתחשק לכם לבזבז, יין קרח. רינאלדי מוסקטו ד ' אסטי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![רינאלדי מוסקטו ד ' אסטי]()
רינאלדי מוסקטו ד ' אסטי
צבע צהוב קש. הזר עדין ועז עם ניחוחות של תבלין תפוחים, אפרסק ומרווה. החיך מתוק וחלק עם התמדה ארומטית מתמשכת. יין מרענן ונעים, מושלם לבראנץ', לפיקניקים או לצד הבריכה.