קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות6
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג ההודיה
מגזין

קייבלר עוגת דלעת שכבה כפולה עם שכבה כפולה

קייבלר עוגת דלעת שכבה כפולה עם שכבה כפולה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את קייבלר קרום מוכן עם עוגת דלעת שכבה כפולה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 254 קלוריות. 16 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. חג ההודיה יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -10 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם תוספת מוקצפת שאינה חלבית, חלב, חצי וחצי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. עם כפית ציון 49%, המנה הזו מוצקה. נסו פאי דלעת שכבה כפולה, עוגת שיפון דלעת עם קרום שוקולד כפול, ו עוגת גבינה דלעת שכבה כפולה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מערבבים גבינת שמנת, 1 כף חלב וסוכר בקערה גדולה עם מטרפה תיל עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בעדינות תוספת מוקצפת.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מורחים על תחתית הקרום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
3
יוצקים 1 כוס חלב לקערה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים תערובות פודינג. מקציפים עם חוט חוט 1 דקה. (
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
התערובת תהיה עבה.) מערבבים פנימה דלעת ותבלינים עם מטרפה תיל עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מורחים על שכבת גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
מקררים 4 שעות או עד להתייצבות.
8
מקשטים בתוספת תוספת מוקצפת, אם רוצים. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות

יין מומלץ: Vin Santo, מוסקטו, יין קרח

וין סנטו, מוסקטו ויין קרח הם הבחירות המובילות שלי לפאי דלעת. וין סנטו הוא בדרך כלל מתוק עם תווים של תבלינים ואגוזים לאפייה, כך שהוא משתלב ממש טוב עם קינוחים מתובלים בדלעת. מוסקטו נוצץ טוב יעבוד גם, ואם מתחשק לכם לבזבז, יין קרח. רינאלדי מוסקטו ד ' אסטי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
רינאלדי מוסקטו ד ' אסטי
רינאלדי מוסקטו ד ' אסטי
צבע צהוב קש. הזר עדין ועז עם ניחוחות של תבלין תפוחים, אפרסק ומרווה. החיך מתוק וחלק עם התמדה ארומטית מתמשכת. יין מרענן ונעים, מושלם לבראנץ', לפיקניקים או לצד הבריכה.