קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

קייג'ון מק וגבינה

קייג'ון מק וגבינה
קייג'ון מק וגבינה יכול להיות רק קריאולי מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.77 דולר למנה. מנה אחת מכילה 861 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן. לכו לחנות ואספו נקניקיית אנדוי, תערובת תבלינים של קייג'ון, מלח כשר ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מתכון זה מן האוכלרשת יש 7 אוהדים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. ציון זה הוא סופר. נסו מק וגבינה טבעוניים, המקרוני והגבינה הטבעונית הטובה ביותר, ו שלושה מק גבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו סיר מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה, בערך 1 דקה פחות מאשר התווית מכוונת. שמרו 1 כוס ממי הבישול ואז מרוקנים את הפסטה. בינתיים, שלבו את שמן הזית והנקניק במחבת גדולה על אש גבוהה ובשלו תוך כדי ערבוב עד שהנקניק מתחיל להשחים, כ -2 דקות. מערבבים פנימה את הבצל הירוק והפלפל ומבשלים עד שהירקות מעט רכים, כ -3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את תבלין הקאג ' ון והקמח ומבשלים תוך ערבוב 2 דקות נוספות. מקציפים בהדרגה את החלב וממשיכים להקציף עד שהרוטב סמיך וחלק, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מוסיפים למחבת את הפסטה, הגבינה ומי הבישול השמורים. מנמיכים את האש לבינונית נמוכה ומבשל, משליך למעייל הפסטה ברוטב ולהמיס את הגבינה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
צילום: אנטוניס אכילוס