קימל ושומר קרום כבש עם רוטב חרדל
קימל ושומר קרום כבש עם רוטב חרדל נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 62% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1312 קלוריות, 71 גרם חלבון, ו 75 גרם שומן. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שאלוט, מלח ופלפל, שמנת כבדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 87%. ציון זה הוא סופר. מתכונים דומים: ירך חזיר שומר חרדל עם רוטב מחבת קומברלנד, חלצי טלה, רוטב חרדל ופלפל דיז'ון, וגראטן קומארה, ו ירך חזיר קרום שומר ותפוח.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מניחים את הזרעים במטחנת קפה וטוחנים לאבקה.
מניחים את התערובת על צלחת. מתבלים את החלציים במלח ופלפל לפי הטעם ומחפרים מכל הצדדים בתערובת התבלינים.
מחממים את השמן במחבת בינונית על אש גבוהה עד כמעט לעישון. צורבים את הטלה מכל הצדדים עד להזהבה.
מעבירים את הטלה לתנור וצולים במשך 8 עד 10 דקות לאלילות בינונית-נדירה.
הניחו את המחבת על גבי הכיריים על אש גבוהה.
הסר את כל השומן מלבד 2 כפות.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד שהם רכים.
מוסיפים את היין ומבשלים עד להפחתה בשלושה רבעים.
מוסיפים את הציר ומבשלים עד להפחתה בחצי.
מקציפים את החרדל ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הנענע.
מגישים עם כרוב נאפה מטוגן עם חומץ יין אדום ונענע ופירה זהב יוקון עם חמאת שום ירוקה.
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מניחים כרוב בתבנית צלייה, מערבבים פנימה את החומץ, הדבש וציר העוף ומתבלים במלח ופלפל. מכסים בנייר כסף וצולים בתנור עד שנבול, כ -30 דקות.
מוציאים מהתנור ומערבבים פנימה את הנענע.
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול, מכסים במים קרים ומוסיפים 2 כפות מלח. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהם רכים.
מסננים היטב ומכניסים חזרה לתבנית על אש נמוכה.
מוסיפים את השמנת וחמאת השום הירוק ומועכים לתערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מניחים את החמאה, השום ועשבי התיבול במעבד מזון ומעבדים לתערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל.