קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות83
מגזין

קימל ושומר קרום כבש עם רוטב חרדל

קימל ושומר קרום כבש עם רוטב חרדל
קימל ושומר קרום כבש עם רוטב חרדל נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 62% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1312 קלוריות, 71 גרם חלבון, ו 75 גרם שומן. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שאלוט, מלח ופלפל, שמנת כבדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 87%. ציון זה הוא סופר. מתכונים דומים: ירך חזיר שומר חרדל עם רוטב מחבת קומברלנד, חלצי טלה, רוטב חרדל ופלפל דיז'ון, וגראטן קומארה, ו ירך חזיר קרום שומר ותפוח.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את הזרעים במטחנת קפה וטוחנים לאבקה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
מניחים את התערובת על צלחת. מתבלים את החלציים במלח ופלפל לפי הטעם ומחפרים מכל הצדדים בתערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4
מחממים את השמן במחבת בינונית על אש גבוהה עד כמעט לעישון. צורבים את הטלה מכל הצדדים עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מעבירים את הטלה לתנור וצולים במשך 8 עד 10 דקות לאלילות בינונית-נדירה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
הסר ותן לנוח.
7
הניחו את המחבת על גבי הכיריים על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
8
הסר את כל השומן מלבד 2 כפות.
9
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
10
מוסיפים את היין ומבשלים עד להפחתה בשלושה רבעים.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
מוסיפים את הציר ומבשלים עד להפחתה בחצי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
12
מקציפים את החרדל ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
13
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הנענע.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
14
מגישים עם כרוב נאפה מטוגן עם חומץ יין אדום ונענע ופירה זהב יוקון עם חמאת שום ירוקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
חמאת שוםחמאת שום
כרוב נאפהכרוב נאפה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
15
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
16
מניחים כרוב בתבנית צלייה, מערבבים פנימה את החומץ, הדבש וציר העוף ומתבלים במלח ופלפל. מכסים בנייר כסף וצולים בתנור עד שנבול, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
17
מוציאים מהתנור ומערבבים פנימה את הנענע.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
18
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול, מכסים במים קרים ומוסיפים 2 כפות מלח. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
19
מסננים היטב ומכניסים חזרה לתבנית על אש נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
20
מוסיפים את השמנת וחמאת השום הירוק ומועכים לתערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חמאת שוםחמאת שום
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
21
מניחים את החמאה, השום ועשבי התיבול במעבד מזון ומעבדים לתערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח

מרכיבים

3קרום: פירורי קרקר גרהםזרעי קימלזרעי קימל4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)7101 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)3קרום: פירורי קרקר גרהםכוסברה קצוצהכוסברה קצוצה2קרום: פירורי קרקר גרהםחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש3קרום: פירורי קרקר גרהםפירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים2קרום: פירורי קרקר גרהםמנטה טרי פרוס דקמנטה טרי פרוס דק2קרום: פירורי קרקר גרהםמנטה טרייה, פרוסה דקמנטה טרייה, פרוסה דק6ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2קרום: פירורי קרקר גרהם1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים907פלפל האבנרוירך כבשירך כבש907פלפל האבנרוכרוב נאפה, פרוס דקכרוב נאפה, פרוס דק3קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק3קרום: פירורי קרקר גרהםפטרוזיליה קצוצהפטרוזיליה קצוצה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי2שאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק113פלפל האבנרוחמאה לא מלוחה, מעט מרוכךחמאה לא מלוחה, מעט מרוכך2קרום: פירורי קרקר גרהםחרדל מלאחרדל מלא1קילוגרםYukon זהב תפוחי אדמה, קלופים לרבעיםYukon זהב תפוחי אדמה, קלופים לרבעים