קינואה Make-Aheady עם נקניק, תפוחי אדמה, ו Tarragon
קינואה חובה איפור מראש עם נקניק, תפוחי אדמה, טרגון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 584 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ארוגולה, טרגון, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד שזיף סגול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קיץ שזיפים וענבים כקינוח. 73 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו הפוך מראש נקניק תפוחי אדמה לאפות ביצה, ברוקולי הפוך מראש וסלט קינואה, ו מרק קישואים וקינואה שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
קוק קינואה על פי הוראות החבילה.
מניחים תפוחי אדמה בסיר; מכסים במים קרים על ידי 1 אינץ ' ומפזרים בנדיבות עם מלח. מביאים לרתיחה, ומרתיחים תחת מכרז, 4 עד 5 דקות.
ניקוז. בינתיים, נקניק sauté על אש בינונית נמוכה עד פריך ושומן הוא שניתנו.
ניקוז על מגבות נייר; עתודה שניתנו שומן.
להקציף יחד שמן, חרדל, טרגון, 1/8 כפית מלח ושומן שמורות. מערבבים בעדינות 1 כף רוטב לתפוחי אדמה בעודם חמים. מקפלים תפוחי אדמה, נקניק וארוגולה לקינואה, ולזרוק בעדינות עם ההלבשה הנותרים.
מגישים מיד, או מקררים עד מוכן לאכול. לחמם או ליהנות בטמפרטורת החדר.