קינואה אדומה ופילאף עדשים
אדום Quinoan ו Pilaf עדשים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 80 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 1661 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %76 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שן שום, שמן קוקוס, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן קוקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שיבולת שועל קוקוס פטל שוקולד מרי (עם שמן קוקוס!) כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו עדשים קינואה פילאף, תבשיל בטטה עדשים אדום בסיר אחד, ו נקי לאכול גזר & מרק עדשים אדום ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
שים את העדשים בסיר בינוני לכסות עם מים קרים.
מוסיפים את עלה המפרץ, קורנית sprig, שום ובצל ומביאים לרתיחה. מבשלים על חום נמוך בינוני עד העדשים הם מכרז, על 18 דקות.
מסננים ומשליכים את עלה המפרץ, קורנית, שום ובצל. תמחק את הסיר.
הוסף 1 כף שמן קוקוס לסיר.
מוסיף את שאלוט, סלרי וגזר ומבשלים על אש נמוכה עד מתרכך, על 8 דקות.
מוסיף את קינואה ומבשל, ערבוב, במשך כ 2 דקות.
מוסיפים את המניה, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהדגנים רכים ושמנמנים והנוזל נספג, כ -18 דקות. לכסות ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
במחבת nonstick גדולה, לחמם את 1 כף הנותרים של שמן קוקוס.
מוסיפים את הכרובית ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה קלה כתמים, על 5 דקות. בקערה גדולה, לזרוק את העדשים עם קינואה, כרובית, פטרוזיליה ושקדים. מתבלים במלח ופלפל ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.