קינואה ביריאני
המתכון קינואה ביריאני מוכן בערך 1 שעה ו 20 דקות וזה בהחלט עצום ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 87 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך אפונה, גזר, הל תרמיל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 93%. מתכונים דומים: קבולי ביריאני או קוולי ביריאני / חנה דאל ביריאני, ביריאני ביצה, איך לעשות ביריאני ביצה מקושקשת קלה בתוך 30 דקות, ו עוף אנדרה ביריאני-quick biryani באמצעות יוגורט.
הוראות
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים בקינואה ולאפשר טוסט בקצרה. מערבבים את השום, זנגביל, מקלות קינמון, כורכום, הל, וציפורן. מבשלים ומערבבים עד התבלינים ריחניים, על 2 דקות.
יוצקים במים. להגדיל את החום גבוה ולהביא לרתיחה; להוסיף תפוחי אדמה, גזר, וכרובית. לשחזר, ואז להפחית את החום נמוך לכסות ומבשלים במשך 10 דקות.
מערבבים את הברוקולי ואת השעועית הירוקה, ולאחר מכן להחליף כיסוי ומבשלים עד הקינואה מכרז והמים נספגים, כ 10 דקות. מערבבים את האפונה הירוקה, ומבשלים עד מחומם דרך, על 5 דקות.
הסר מהחום ולהשליך מקלות קינמון וציפורן.
מחממים את החמאה במחבת על אש בינונית. מערבבים בצל; לבשל ומערבבים עד הבצל הוא זהוב, על 8 דקות.
מערבבים את חתיכות קשיו, ערבוב כל הזמן עד קלוי קלות.
להעביר קינואה וירקות מגש גדול או קערה. למעלה עם תערובת בצל / קשיו וכוסברה קצוצה.