קינואה הדרים בקארי עם צימוקים ושקדים קלויים
זקוק לארוחה צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו ? קינואה הדרים בקארי עם צימוקים ושקדים קלויים יכולה להיות מתכון מרהיב לנסות. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 246 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . תמורת 81 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 134 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. מתכון זה מבית Allrecipes דורש שקדים, מלח ים, מיץ לימון ודבש. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-30 דקות . עם ציון של 81% , המנה הזו מדהימה. נסו צ'אטני משמש עם ג'ינג'ר ושקדים קלויים , מרק קישואים עגבניות קטלאני עם נענע ושקדים קלויים , ודייסת קינואה עם רסק תפוחים, סקייר ודבש מוזלי קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את הקינואה, ציר הירקות והמים לרתיחה בסיר על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינוני-נמוך, מכסים ומבשלים עד שהקינואה רכה והמים נספגו, כ-15 עד 20 דקות.
בזמן שהקינואה מתבשלת, הכינו את הרוטב על ידי הקצפה של מיץ התפוזים, מיץ הלימון, שמן הזית, החרדל, הדבש ואבקת הקארי בקערת ערבוב. מערבבים פנימה את הקינואה המבושלת, הבצל האדום והצימוקים; מתבלים לפי הטעם במלח ים. מכסים ומצננים במקרר מספר שעות עד שהוא מתקרר.
מערבבים פנימה מחצית מהשקדים הקלויים מיד לפני ההגשה.
מפזרים מעל להגשה את שאר השקדים.