קינואה וקציצות עדשים אדומות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Quinoan ו Red Lentil Cutlets. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 1 גרם של שומן, וסך הכל 150 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו תיבול עוף, מלח, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו נקי לאכול גזר & מרק עדשים אדום ג'ינג'ר, קציצות כבש עם עדשים וסלט פטה, ו קציצות טלה מאובקות Dukkah עם סלט Quinoan ו חציל (מתכונים דומים).
הוראות
הסר מהחום ולאפשר להתקרר מעט. מחממים את התנור ל-350F. מחממים קלות תבנית אפייה. לאחר תערובת קינואה / עדשים יש מקורר מספיק כך שאתה יכול להתמודד עם זה בקלות, לנקז את המים העודפים ויוצקים את התערובת לתוך קערה גדולה.
להוסיף את כל שאר החומרים למעט גלוטן ומערבבים היטב.
מערבבים את הגלוטן ולאחר מכן להשתמש בידיים שלך כדי ללוש בעדינות את הבצק במשך כ 5 דקות, כדי לפתח את הגלוטן. מחלקים את הבצק לשניים, ואז מחלקים כל חצי לחצי. ואז לחלק כל חתיכה לשניים שוב עד שיש לך 8 חתיכות. לשטח אותם כך שהם בערך 1/2-3/4 אינץ ' עבה ולעצב אותם לתוך מלבנים.
שים אותם על תבנית האפייה ואופים במשך 20 דקות. הפוך כל אחד מעל ואופים עוד 10-15 דקות, אבל להיזהר לא לבשל יתר על המידה או שהם יהיו יבשים.
מגישים חם עם הבחירה של רוטב (אני מציע רוטב פטריות מאולתר).